Média

Indul a 24 órában fogható Vice TV

Vice Media
Vice Media
A magyar piacra is betörni készülő, fiatalos hangvételű Vice elindítja egész napos műsort sugárzó tévéjét, méghozzá merész műsorokkal tarkítva.

A Viceland nevet viselő új tévécsatorna várhatóan szeptemberben kezdi meg az adást az Egyesült Királyságban. A csatornát Spike Jonze, az Oscar-díjas rendező és producer felügyeli majd, és a Vice kreatív csapata által házon belül készített saját tartalmakat sugároz majd.

A Vice Newst is működtető Vice tájékoztatása szerint a tévé egy olyan platformot biztosít majd a brit fiatalok számára, ahol szabadon beszélhetnek és elmondhatják a véleményüket. A Viceland a The Viceland Census című dokumentumfilmmel indít majd, amelyben fiatalokkal foglalkoznak majd, és olyan bevállalós témák is szóba kerülnek majd benne, mint a politika vagy a drogok.

A csatornán számos amerikai és brit sorozat és dokumentumfilm is látható lesz. Vetíteni fogják például a Vice World of Sports című, sportkultúrával foglalkozó dokumentumsorozatot, de egy, az amerikai HBO-n már látható Emmy-díjas műsort és olyan merész műsort is programba iktatnak mint a Gaycation, amely kifejezetten az LMBT (leszbikus, meleg, biszexuális, transznemű) közösséggel foglalkozik majd.

Alex Miller, a Viceland európai, közel-keleti és afrikai térségért kreatívigazgatója a csatorna indulása kapcsán arról beszélt, hogy a Vice az elmúlt több mint egy évtizedben számtalan úttörő dolgot vitt véghez, és erre készülnek most is, amikor az új tévét elindítják. A Viceland célja, hogy a legeredetibb és legfontosabb csatornává váljon a fiatalok körében.

Mint arról korábban beszámoltunk, a Vice Media a magyar piacon is megjelenik hamarosan online tartalomszolgáltatással, sőt 51 országban lesznek jelen, ha minden terv szerint halad.

Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik