Média

Szexiskolát nyit az NLCafé

A népszerű női portál le akarja dönteni a szexuális tabukat. Ennek érdekében szexteszttel jelentkezik és szexiskolát indít.

A szexualitás témakörében is őszintén és a tabukat ledöntve szeretne kommunikálni, ezért idén júliusban elindítja az NLCafé Szexiskolát az NLCafé. A Szexiskola célja, hogy irányt mutasson, informáljon és segítséget nyújtson a szexualitás témájában eligazodni vágyóknak.

A program első lépéseként egy szexteszt keretében felmérik, hogy hogyan gondolkodnak a magyar felnőttek a párkapcsolatokról, a szexuális felvilágosítás jelentőségéről, illetve hogy milyennek ítélik meg saját szexuális életüket. Az NlCafé Szexiskola a nagy szexteszt keretében többek között olyan kérdésekre keresik a választ, hogy

  • Valóban bűnös dolog-e az orális szex?
  • Inkább pornót nézünk, minthogy a párunkkal bújjunk ágyba?
  • Zavarban vagyunk-e, ha ki kellene mondani, hogy punci?

„A szex manapság egy tekintélyes problémagombóccá nőtte ki magát, amiben nem látunk tisztán. Éppen ezért a nagy szexteszt elsődleges célja, hogy olyan sokoldalú ismeretanyag birtokába juthassunk, ami a legteljesebb segítséget nyújtja a szexuális kultúránk változásának megértéséhez, valamint a problémák megoldásához” – hangsúlyozza Bibók Bea, párterápiás és szextanácsadó, az NLCafé szakértője és a nagy szexteszt egyik kidolgozója.

A teszt kitöltésével mindenki hozzájárulhat, hogy minél átfogóbb képet kaphassunk a szexuális szokásokról, illetve azok változásáról a fiatal felnőttkortól kezdve egészen az időskorig. A teszt kitöltői között a portál augusztus 22-én egy 100 ezer forint értékű ajándékutalványt sorsol ki.

(A 24.hu kiadója, a Central Digitális Média Kft., mely az NLCafé oldalnak is a tulajdonosa.)

Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik