Média

Mesés appot fejlesztett a BabyTv

babytv
babytv
A szülők válogathatják össze gyermekeiknek a meséket a legújabb applikációban, amit a BabyTv csatorna fejlesztett ki.

A BabyTv (a FOX Networks Group napi 24 órában sugárzó, több mint 100 országban, 20 nyelven elérhető bébi és kisgyermek csatornája) új alkalmazásában mesékből, dalokból, rímekből készíthetnek egyéni lejátszási listát a szülők, így teljes körűen felügyelhetik gyermekeik tévézési szokásait.

Az új, funkció lényege, hogy a szülők ki tudják választani és úgynevezett on-demand módon le tudják tölteni kedvenc műsoraikat, dalaikat és rímeiket, és ezáltal egy olyan – korlátlan hosszúságú – csatornának a műsorait szabályozhatják, amely egyetlen gombnyomással előhívható, egyébként pedig teljesen reklámmentes.

„A ’BabyTV Video’ alkalmazás sikerét követően színesebb, interaktívabb, egyszerűbb, és szórakoztatóbb felhasználói élményt szerettünk volna biztosítani a családok számára. A csapataink gőzerővel dolgoztak azért, hogy egy olyan univerzális applikációt biztosítsanak a felhasználók számára, amely lehetővé teszi a különböző eszközök közötti átjárhatóságot” – mondta Gali Lulavi, a BabyTV digitális média osztályának vezetője.

„Négy gyermek – köztük egy csecsemő – anyukájaként tudom, hogy a családoknak a minőségi tartalmak korlátok nélküli, barátságos környezetben történő elérésére van a leginkább szükségük. Örömünkre szolgál, hogy a szülőknek, nagyszülőknek gyors és személyre szabható hozzáférést tudunk biztosítani médiatárunkhoz” – tette hozzá Maya Talit, az értékesítési és marketing osztály alelnöke, a BabyTV társalapítója.

A BabyTV Video app a csatorna legkelendőbb műsorai epizódjainak százait kínálja, olyan népszerű karaktereket felvonultatva mint Charlie, Billy BamBam és a Cuddlies, mindezt havi rendszerességgel frissülő tartalommal. Az app, mely mára 25 országban számít a legjobbra értékelt oktatással kapcsolatos applikációnak – jelenleg 14 nyelven érhető el az App Store-ban, de hamarosan további nyelvekkel is bővítik a kínálatot.

Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik