Média

Kemény harcosok közvetítési jogait szerezte meg a Sport TV

Magyarországon eddig élőben még sosem közvetített tartalom jogait szerezte meg a Sport TV. Szombattól idehaza is láthatók lesznek a világ vezető harcművészeti szervezetének, a UFC-nek a gálái. A hazánkban elsőként élőben közvetített gálát egész estés UFC-maraton vezeti fel a Sport1-en.

Hazánkban rendkívül népszerűek a küzdősportok. A legrangosabb ökölvívó-gálákat eddig is mi közvetítettük, és erre most ráteszünk egy lapáttal, elhozzuk Magyarországra a UFC legnagyobb sztárjait. Az MMA népszerűsége az Egyesült Államokban és világszerte is töretlenül ível felfelé

– jelentette be Máté Pál, a Sport TV főszerkesztője.

A UFC (Ultimate Fighting Championship) a világ vezető MMA-promótere, mérkőzései a kevert harcművészetek (MMA) egyesített szabályai szerint zajlanak.

Az első gála, amit a magyar nézők is végignézhetnek élőben, a magyar idő szerint július 24-i UFC on Fox gála lesz. Ezt a novemberben Ronda Rouseyt legyőző egykori világbajnok, Holly Holm és a korábbi kickbox-világbajnok, Valentina Sevcsenko női mérkőzése, illetve Edson Barboza és Gilbert Melendez könnyűsúlyú csatája fémjelzi. A közvetítés előtt felvezetésképpen már 21 órától UFC-maratont sugároz Sport1, előbb egy Trash Talk Extra mutatja be a UFC-t, majd a sportág történetének első 20 évét ismerjük meg egy dokumentumfilmből. Éjféltől a „UFC 200” gála mérkőzésein olyan legendák, jelenlegi és korábbi bajnokok lesznek láthatóak mint például Amanda Nunes, Miesha Tate, Anderson Silva, Daniel Cormier, José Aldo és Cain Velasquez.

A folytatásban július 30-án rendezik meg a „UFC 201”-et Robbie Lawler és Tyron Woodley váltósúlyú címmeccsével, augusztus 20-án pedig a jelenlegi talán legnépszerűbb harcos, Conor McGregor próbál visszavágni az őt márciusban legyőző Nate Diaznak a „UFC 202”-n. A Sport TV az összes rangos esemény mellett ezeket is élőben közvetíti. A megvásárolt csomag az élő gálák mellett emlékezetes korábbi összecsapásokat, illetve magazin- és archív műsorokat is tartalmaz.

UFC-maraton július 23-án 21 órától a Sport1-en:

Trash Talk Extra: 07. 23., 21:00

A UFC első 20 éve: 07.23., 22:00

UFC 200: 07.24., 00:00

UFC on Fox: Holm vs. Sevcsenko: 07.24., 02.00 (élő)

Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik