Média

D. Tóth Kriszta nem áll le

Elviszlek magammal, DTK webvideós műsora
Elviszlek magammal, DTK webvideós műsora
Az Elviszlek Magammal idei évadát 2,5 millióan nézték, úgyhogy nem állnak le, már dolgoznak a következő évadon. Elárulták, mely interjúalanyokkal készült videóikat nézték a legtöbben.

Meghatszorozta nézettségét D. Tóth Kriszta Elviszlek magammal című, a wmn.hu YouTube csatornáján látható videosorozat műsora, amely a második évadban 400-ról 2,5 millióra növelte megtekintésszámát.

Az autózós, beszélgetős, webre gyártott Elviszlek Magammal című műsor  második évada február 3-án Kulka Jánossal indult és július 6-án Király Gáborral ért véget, de a hat hónap alatt a DTK olyan elismert és népszerű művészeket, sportolókat, közéleti személyiségeket is elvitt magával és megszólaltatott mint Sándor Mária, Osvárt Andrea, Palya Bea, Till Attila, Oroszlán Szonja, Kovács  Patrícia, Lovasi András, Földes Eszter, Caramel, Mautner Zsófi, Sebestyén Balázs, Nagy Ervin, Pokorny Lia, Jakupcsek Gabriella, Klein Dávid, Lakatos Márk, Pásztor Anna, Bereczki Zoltán és Alföldi Róbert.

Sebestyén Balázst nézték a legtöbben

Az Elviszlek magammal nézettségi toplistáját egyébként Sebestyén Balázs vezeti 372 ezer megtekintéssel, őt követi  Király Gábor, 249 ezer és Kulka János 133 ezer nézővel. A Jakupcsek Gabriellával készült epizódot idáig 130 ezren látták. A videók folyamatosan elérhetők a WMN magazin YouTube csatornáján, amelynek már csaknem 20 ezer feliratkozója van.

Werkfilmmel zárták az évadot

Az Elviszlek magammal második évadát az alkotók egy bónusz-werkfilmmel zárták, amely már elérhető a WMN YouTube csatornáján. Ebből a rendhagyó részből kiderül, hogyan készül a websorozat, és a nézők a megismerhetik a műsor készítőit is: Fegyverneky Sándor operatőr-vágót és Szőke Viktor gyártásvezetőt, akikkel a szerkesztő-rendező, D. Tóth Kriszta hétről hétre együtt dolgozik az Elviszlek Magammal újabb epizódjain.

Az autós történetmesélés 2016 őszén folytatódik a harmadik évaddal. Az Elviszlek magammal főtámogatója továbbra is a Volkswagen lesz.

Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik