Média

Távozik a Ringier Axel Springer Magyarország egyik vezetője

Lengyel András, a RAS Magyarország távozó hirdetési és marketingigazgatója
Lengyel András, a RAS Magyarország távozó hirdetési és marketingigazgatója

14 év után távozik a Ringier Axel Springer Magyarországtól Lengyel András, aki új kihívások elé néz a jövőben. Lengyel András legutóbbi pozíciójában hirdetési és marketingigazgatóként dolgozott a Blikket is kiadó RAS-nál.

A szakember még 2002-ben értékesítési csoportvezetőként csatlakozott az Axel Springer (a Ringier Axel Springer Magyarország jogelődjének) csapatához, 2006-tól pedig hirdetési igazgatóként felelt a társaság napilapjainak, magazinjainak és online felületeinek értékesítéséért. 2011-től felelősségi körét kiegészítve hirdetési és marketingigazgatónak nevezték ki. A Ringierrel való fúzió óta a részben átalakult portfólió értékesítéséért és marketingtevékenységéért felelt.

14 év után talán érthető, hogy megérett bennem a váltás gondolata. Első munkanapomtól az utolsóig büszke voltam és vagyok rá, hogy az Axel Springer, majd a Ringier Axel Springer színeiben dolgoztam, részese lehettem Magyarország egyik legnagyobb és legprofibb médiavállalata sikereinek. Mindezt nagyon köszönöm vezetőimnek, dr. Király Máriának és dr. Bayer Józsefnek, valamint minden egyes kollégámnak

– mondta Lengyel András, aki az új munkahelyéről néhány héttel későbbre ígért tájékoztatást.

Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik