Média

Stahl Judit hírnévépítőkkel dolgozik

Stahl Judit
Stahl Judit
Az ismert gasztroszemélyiség és médiasztár hosszú távú menedzsmentszerződést kötött a sztárok hírnévmenedzsmentjével foglalkozó, számtalan ismert ember médiakapcsolatait egyengető Kende-Hofherr Krisztina tulajdonában lévő TMC-vel.

Stahl a hazai televíziózás egyik legnépszerűbb alakja, a Forbes 2015-ös listáján az egyik legértékesebb női közszereplőként láthattuk.

A középiskola után a Színház- és Filmművészeti Főiskola rendezői szakára felvételizett, de szülei tanácsára ezzel párhuzamosan cukrásznak is tanult. 1989-től öt évig a Magyar Televízió szerkesztő-riportere volt. Országos ismertségét a TV2 híradójának, a Tényeknek köszönheti, amelynek 1997 és 2002 között volt vezető női arca, de láthattuk a Páratlan és a Micukó című műsorokban is. 2002-ben azonban hátat fordított a híradózás kötött és komoly világának, és régi szenvedélye, a gasztronómia területén kezdett munkálkodni. Ezzel letéve első mérföldkövét a Stahl birodalomnak. Azóta férjével közös saját vállalkozásával a gasztrovonal mellett sikeres könyvkiadót is működtetnek. Főzőműsora, könyvei, magazinja és annak különszámai több mint tíz éve a legnépszerűbbek közé tartoznak hazánkban.

– Az elmúlt években sok mindent megcsináltunk, megtapasztaltunk, megtanultunk. Most, hogy új területekre akarok lépni, ki máshoz fordultam volna, mint Krisztához. Hisz tudom, hogy a legfontosabb kérdésekben azonosan gondolkodik velem. De azt is tudom, hogy ha friss ötleteket akarok megbeszélni valakivel, nem fordulhatnék jobbhoz. Régi haverság, páratlan talentmanagement-tudás, közös nyelv, rengeteg közös röhögés – ez nekem Kende-Hofherr Kriszta. Imádom, hogy újra együtt dolgozunk – mondta Stahl Judit.

A magazin és a tv-műsor értékesítési feladatait a cég az eddig bevált módon, változatlanul házon belül oldja meg.

– Megtisztelő, hogy amikor Judit partnert keresett új céljai megvalósításához és a Stahl Judit brand továbbépítéséhez, akkor rám, és a TMC-re gondolt. Kapcsolatunk közel 20 éves. Büszke vagyok arra, hogy a kezdeti lépéseknél is jelen lehettem, 2002-től három éven keresztül. Izgalommal és lelkesen várom újra a közös munkát – tette hozzá Kende-Hofherr Krisztina, a TMC Group tulajdonosa.

Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik