Média

Új szakember az LwP-nél

Az LWp Kommunikációnál folytatja pályafutását Péntek Mária. Elsősorban a Discovery Networks tartozik majd hozzá.
Péntek Mária
Péntek Mária

A tapasztalt marketingkommunikációs szakember elsősorban a Discovery Networks kommunikációs feladatainak irányításáért és fejlesztéséért felel a jövőben ügynökségi oldalról.

Péntek Mária jelentős kommunikációs és média oldali tapasztalattal rendelkezik. Nyolc évig a National Geographic televízió ügyfélkapcsolati és marketing tevékenységéért felelt, majd a Volánbusz Zrt. marketing és kommunikációs főmunkatársaként dolgozott.

Az LWp Kommunikáció 2003 óta működő magyar tulajdonú ügynökség, alapító tulajdonosai Lenhardt Anita és Weichinger Nóra. A cég a klasszikus public relations mellett az online közösségi kommunikáció és vezetői tanácsadás területén kínál szolgáltatásokat. Az LWp több iparágban – IT, telekommunikáció, pénzügyi szolgáltatások, FMCG, energia, egészségügy, média, nonprofit szektor – szerzett jelentős tapasztalatot. Az LWp a közös tulajdonosi hátterű, szintén fontos szakmai díjakkal jutalmazott Event & More Produkciós Iroda csapatával egy cégcsoportban nyújt ügyfeleinek integrált kommunikációs szolgáltatásokat.

Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik