Média

Szerelmes kiadvánnyal rukkolt elő a Nők Lapja csapata

Nők Lapja Szerelem
Nők Lapja Szerelem
A ma megjelent Nők Lapja Szerelem című magazin az újrakezdésről szól, 116 oldalas és 30 ezres példányszámban jelent meg. A lapban elismert szerzők írtak cikkeket, osztották meg véleményüket.

Ismert statisztikai adat, hogy Magyarországon minden második házasság felbomlik, de arról keveset beszélünk, hogy milyen esélyekkel keresnek párt a harminc feletti nők. Ez a kiadvány egyedülálló abban, hogy az újrakezdésről szól – sikertörténetekkel, tanácsokkal, elgondolkodtató olvasmányokkal –, de őszintén ír a nehézségekről is

– mondta Akovács Éva főszerkesztő a 116 oldalas új magazin megjelenése kapcsán.

A Nők Lapja Szerelem szerzői közt a Nők Lapja újságíróival találkozhatunk, valamint rajtuk kívül olyan közkedvelt kortárs írók készítettek anyagot a lapnak mint Vámos Miklós, Tóth Krisztina, Vass Virág és Karafiáth Orsolya. A lapban társkereső irodák tulajdonosai is megosztják tapasztalataikat az olvasókkal, Csernus Imre interjúban mondja el, min múlik, hogy sikerül-e egy friss kapcsolat, valamint ismert színésznők is elmesélik tapasztalataikat, milyen elváltan újra belevágni a társkeresésbe.

“Emellett rengeteg nyári programot, tábort, fesztivált kínálunk, úti célokat a nyaralásra és persze szórakoztató nyári olvasmányokat” – tette hozzá Akovács Éva.

A 30 ezres példányban nyomott magazin három hónapig lesz a standokon és előreláthatóan jövőre tér majd vissza új lapszámmal – közölte a lapot kiadó Central Médiacsoport.

 Csernus Imre interjúban mondja el, min múlik, hogy sikerül-e egy friss kapcsolat,
Csernus Imre interjúban mondja el, min múlik, hogy sikerül-e egy friss kapcsolat.

(A 24.hu kiadója a Central Digitális Média Kft., melynek tulajdonosa a Central Médiacsoport.)

Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik