Média

Díjakat nyert az AXN Magyarország

Egy arany és egy bronz díjjal térhetett haza az AXN Magyarország a New Yorkban megrendezett PromaxBDA Global Excellence Awards gáláról. Díjazták az AXN Now szolgáltatáshoz és a csatorna őszi kampányához készített promókat is.

A PromaxBDA az elektronikus és távközlési szektor egyik legjelentősebb nemzetközi promóciós és marketing szervezete, egy non-profit kezdeményezés, amelyben a legnagyobb távközlési cégek, kábeltelevíziós szervezetek, rádiók, számítógépes hardver és szoftver vállalatok, valamint internetes és egyéb gyors ütemben fejlődő technológia cégek képviseltetik magukat. A BDA a világ egyik vezető távközlési és multimédiás dizájner szervezete.

A PromaxBDA évente zsűrizi a legeredetibb promóciós és marketing kampányokat. Az általa kiadott díjak a távközlési piac magas presztízsű elismerésének számítanak. A közép-európai régióban a többszörösen díjnyertes AXN Magyarországnak immáron a negyedik évben sikerült díjat elhoznia a globális versenyről.

Az AXN csatorna 2015 őszi – a Star Wars filmeket is felvonultató – kampányának spotját Ünnepi/Szezonális/Különleges Program Esemény Kampány kategóriában arany minősítéssel díjazta a szakmai zsűri. Az AXN Now SVoD (azaz előfizetés alapú online videotéka) szolgáltatást bemutató kampány bronz szobrot nyert On-screen Szolgáltatás Promóciós Szpot vagy Kampány: Kábel-, műhold és Online tartalomszolgáltató kategóriában.

A Star Wars erejét is bevetették

Az AXN őszi imázs szpotja a Star Wars filmek mellett felvonultatta a szezon teljes kínálatát. A Star Wars filmeket bemutató 30 másodperces általános szpotok mellett az AXN négy rövid reklámszpottal illusztrálta, hogy mennyire változik meg a nézők és a rajongók élete, ha átjárja azt az Erő! A négy kisfilmet ismét a PXL PICTURES-szel karöltve gyártotta a csatorna, és az ősz során egymás után be is mutatta őket.

Stáblista:

Senior Kreatív / Koncepció / Rendező: Pistár László

Kreatív igazgató / Koncepció: Mihola Péter

Grafikusok: PXL PICTURES, Hornyák Róbert, Sárffi Tamás, Szentirmai Zénó, Szobota Viktor

Hangmérnök: Győri Balázs, Szentgáli György

Promó produkciós koordinátor: Király Éva

Produkciós vezető: Tokay Péter (PXL PICTURES)

Operatőr: Szőke János (PXL PICTURES)

Gyártásvezető: Tokay Anett (PXL PICTURES)

Szereplők: Hidasi Ildikó, Doma Dorottya, Mihola Péter, Horváth “Lemon” Ádám, Samuel Vangerven, Fülöp László, Pistár László, Tokay Péter

Az AXN online VOD szolgáltatását reklámozza az AXN NOW-hoz készült promóciós kisfilm. A kábelcsatorna video-on-demand szolgáltatásának sokszínűségét és széles tárházát mutatja be ez a PXL PICTURES-szel közösen készített promó.

Stáblista:

Senior Kreatív / Koncepció / Vágó: Pistár László

Kreatív igazgató / Koncepció: Mihola Péter

Grafikusok: PXL PICTURES, Szentirmai Zénó

Hangmérnök: Szentgáli György

Promó produkciós koordinátor: Király Éva

Produkciós vezető: Tokay Péter (PXL PICTURES)

Operatőr: Szőke János (PXL PICTURES)

Gyártásvezető: Tokay Anett (PXL PICTURES)

Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik