Média

Új vezető a HPS-nél

Zorigt Batjin
Zorigt Batjin
Június elsejétől Zorigt Batjin lett a HPS Experience PR vezetője. Ügyvezetői állását adta fel. Volt kollégái közül is magát vitt néhányat.

Zorigt Batjin legutóbbi pozíciójában a Lewis magyarországi ügyvezetőjeként vezető IT vállalatok, például a Lenovo kommunikációs stratégiáiért volt felelős, de olyan nemzetközi vállalatok kommunikációján is dolgozott mint a Humanic, a Kaspersky Lab, a Lexmark vagy a BBC Earth. Batjin 2012 óta a klasszikus PR mellett, több nemzetközi márka hazai és régiós integrált marketing- és online stratégia kidolgozásáért is felelős volt. A szakember négy év után váltott, hogy a HPS reklámügynökséghez csatlakozhasson.

Batjin egyébként több volt kollégáját is magával vitte a HPS Group PR divíziójához. Céljuk a meglevő ügyfelek igényeinek kiszolgálása mellett az IT kommunikációs vonal megerősítése.

„Úgy gondolom, hogy nagyszerű lehetőség, és egyben izgalmas kihívás is egy olyan nagy reklámügynökséghez csatlakozni mint a HPS, ahol különböző területről szolgálhatunk ki ügyféligényeket, és a HPS többi divíziójának köszönhetően teljes mértékben integrált kampányokon tudunk gondolkodni” – közölte az újonnan kinevezett PR vezető.

Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik