Média

Új vállalati kapcsolati igazgató a Szentkirályi-Kékkútinál

Dr. Szabó Balázst nevezték ki a Szentkirályi-Kékkúti Kft. vállalati kapcsolatok igazgatójává. Az újonnan létrehozott pozíciót betöltő szakember 1992 óta dolgozik a Kékkútinál.
Dr. Szabó Balázs
Dr. Szabó Balázs

Az önálló pozíciót a vállalati és intézményi kapcsolatok kiemelt kezelése érdekében hozta létre a Szentkirályi-Kékkúti Kft., amely a Central European Mineral Water Holding révén közös irányítás alá került Szentkirályi Ásványvíz Kft. és Kékkúti Ásványvíz Zrt. egyesülésével jön létre.

A vállalati kapcsolatok terén több éves gyakorlati tapasztalatokkal bíró szakember közvetlenül Martin Olivér ügyvezető igazgatónak tartozik elszámolási kötelezettséggel.

A szakember legutóbbi pozíciójában HR igazgató volt a Kékkúti Ásványvíz Zrt.-nél, azt megelőzően ugyanott jogi igazgatóként dolgozott.

 

Dr. Szabó Balázs az ELTE Jogi Karán szerzett jogi diplomát 1998-ban, majd 2003-ban MBA-végzettséget szerzett vezetési és szervezési szakértőként. 2015-ben a Magyar Speciális Olimpia Szövetség elnökségi tagjának választották, amelynek munkáját több mint négy éve segíti önkéntesként. (A szervezetet a Kékkúti több mint tíz éve támogatja társadalmi felelősségvállalásának keretében.)

Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik