Média

Új kiadvánnyal jelentkezik a Nők Lapja kiadója

Nők Lapja Gyerek
Nők Lapja Gyerek
A Central Médiacsoport új kiadványa, a Nők Lapja Gyerek két magazin egyben, ugyanis egyszerre szól a felnőttekhez és a gyerekekhez.

Új, egyedülálló kiadvány megjelenését jelentette be szerdán a Central Médiacsoport. Az összesen 156 oldalas, játékos foglalkoztató füzettel és színezővel megjelenő lap a kisgyerekes szülőknek segít eligazodni a gyereknevelés kérdéseiben és a nyári szünet hasznos és szórakoztató eltöltésében.

A lapból kivehető 32 oldalas játékos foglalkoztató pedig sok-sok színezőt és rajzos feladatot tartalmaz a legkisebbek számára. Vagyis valóban egy olyan lapról van szó, ami egyszerre szól felnőtteknek és gyerekeknek.

Eddig nem létezett ilyen jellegű kiadvány a magyar piacon, és gyakorló szülőként sokszor éreztük már ennek hátrányát mi magunk is. Reméljük, segítünk vele a kisgyermekes családoknak a nyári szünet praktikus és kellemes eltöltésében.

– mondta Eszes Andrea, a Nők Lapja Gyerek felelős szerkesztője.

A Nők Lapja Gyerek első borítója
A most megjelent Nők Lapja Gyerek borítója

A kiadvány szerzői között találjuk a Nők Lapja újságíróit, valamint a hetilapban rendszeresen író szakértők is helyet kaptak benne. Vekerdy Tamás például ezúttal a gyerekkori tévézésről alkot véleményt. Bereznay Tamás és Bede Anna közösen főznek a kicsikkel egy gyerekzsúrra. Tárcát írt a játék öröméről Szabó T. Anna és Dragomán György, a mesét pedig Tóth Krisztina tollából olvashatják.

Eszes Andrea azt is mondta, hogy 2016-ben még egy Nők Lapja Gyerek megjelenését tervezi a szerkesztőség, illetve a kiadó, de elképzelhető, hogy a jövőben sűrűbben is jelentkezik majd a kiadvány.

(A 24.hu-t kiadó Central Digitális Média Kft. a Nők Lapja Gyerek című kiadványt megjelentető Central Médiacsoport Zrt. leányvállalata.)

Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik