Média

Többekhez jut majd el a Paramount Channel

Paramount Channel
Paramount Channel
A Viacom és az Antenna Hungária megállapodása alapján július 1-jétől már a MinDigTv Extra Alapcsomagjában érhetik el az előfizetők a filmrajongókat szórakoztató Paramount Channelt.

A filmcsatorna a digitális földfelszíni sugárzású MinDigTV Extra Családi csomagjából kerül át az alacsonyabb havidíjú Alapcsomagba, így további több tízezer háztartásba juthatnak el a Paramount Pictures és más nagy amerikai stúdiók kortárs klasszikus filmsikerei és új sorozatai.

A MinDigTv Extra Alapcsomagjának előfizetői olyan filmeket nézhetnek végig már a júliusig tartó bevezető időszakban is mint például az E.T, az Amerikai szépség, a Viharsziget, a Szindbád – A hét tenger legendája, a Robin Hood, a tolvajok fejedelme, Az angol beteg, Az élet szép vagy a Schindler listája. A sorozatrajongóknak is kedveskedik a Paramount Channel, például a Fekete vitorlák epizódjainak folyamatos vetítésével. Olyan klasszikus, és mindenki által kedvelt vígjátékok és romantikus filmek is érkeznek mint az Ace Ventura, a Hölgyválasz, a Kate és Leopold vagy a Bérgyilkos a szomszédom.

Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik