Média

Rejtett kamerás műsorsorozat az MTV-n

Paragépek - MTV
Paragépek - MTV
Bepoloskázott telefonok, megbabrált GPS-készülékek és bankautomaták május 9-től az MTV új rejtett kamerás műsorában.

Rob Anderson, a YouTube népszerű illuzionistája és Traci Stumpf stand-upos az MTV Paragépek című új, formabontó műsorában a modern technológia lesz az, ami kibabrál a gyanútlan kandikamerával megfigyelt áldozatokkal.

A műsort gyártó DiGa produkciós iroda vezérigazgatója szerint az új sorozat abból indul ki: mi történne, ha a mindennapi életünket megkönnyítő technológia ellenünk fordulna.

A Paragépek egy olyan generációt is megcéloz, amely nem tudja, milyen volt az élet a ma már nélkülözhetetlennek tűnő kütyük előtt. A szórakoztató csatornán Rob és Traci a közönséggel együtt nevetik végig a stúdióban, ahogy az okostelefon, applikációk, autós GPS-rendszerek, fitnesz gépek, bankautomaták, otthoni biztonsági rendszerek, érintőképernyők és egyéb számítógép alapú eszközök önálló életre kelnek.

A műsorvezetők egyébként nem ismeretlenek a nagyközönség előtt: Rob Anderson “mágikus humanitáriusként” vírusvideóiban varázslattal segítette a hajléktalanokat, miközben gondolatolvasással fűszerezett sajátos trükkjeivel is lenyűgözte az embereket. Traci Stumpfot stand-up komikusként ismerik az Egyesült Államokban, aki élő fellépései mellett két népszerű online műsort is vezetett, de a képernyőn is feltűnt a legnagyobb vörös szőnyeges eseményekről tudósítva.

A rejtett kamerás kütyüs átveréseket bemutató, 22 részből álló Paragépek első része május 9-én, 20 órakor lesz látható az MTV műsorán.

Ilyenekre lehet számítani:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik