Média

Távközlési üzletággal bővül a Netrisk.hu

Szalay Dániel
Szalay Dániel

újságíró. 2016. 05. 05. 10:21

Távközlési szolgáltatások összehasonlítását és megrendelését lehetővé tévő szolgáltatással bővítik az online szolgáltatásaik körét.

Az egyik legnagyobb hazai online biztosítási alkuszcég két éve már banki termékek összehasonlítását, míg tavaly nyáron többek között utazási ajánlatok és kedvező árú repülőjegyek széles körű elérhetőségét biztosító szolgáltatással bővítette kínálatát több mint egymillió ügyfele, illetve a külső érdeklődők számára.

A most elindult, új távközlési üzletáguk alapja a már üzemelő, és a Netrisk.hu által átvett Internetet.hu oldal, amelyen pillanatnyilag országosan közel 50 szolgáltató televíziós, internetes és telefonszolgáltatási ajánlatai hasonlíthatók össze áttekinthető formában. A lakossági és üzleti ügyfeleket egyaránt megcélzó szolgáltatás kényelmi jellegét nagyban növeli, hogy az ajánlatok mintegy 80 százaléka már jelenleg is közvetlenül megrendelhető az oldalon.

Az új távközlési oldal a valós ügyfeligényekből kiindulva, a Netrisk.hu általános stratégiájának megfelelően- az ajánlatok minél egyszerűbb és átláthatóbb összehasonlíthatóságát kívánja biztosítani.  Terveink szerint a szolgáltatás már a közeljövőben számos, a szolgáltatók, illetve az előfizetők számára további előnyt biztosító fejlesztéssel gazdagodik. Célunk, hogy egy folyamatosan fejlődő, megbízható távközlési viszonteladói portált üzemeltessünk, amely nem kizárólag az alacsony végfelhasználói ár elérését segíti elő: a felületen csakis a megbízható, minőségi ajánlatok összehasonlításának engedünk teret – közölte Sebestyén László, a Netrisk.hu vezérigazgatója.

A Netrisk.hu milliós ügyfélkörét és új érdeklődőket egyaránt megcélozva a távközlési üzletág jelentős forgalom elérésével számol: már az elkövetkező időszakban évente több tízezernyi – lakossági, illetve kis- és középvállalati körből egyaránt érkező – ügyféligényt kíván kiszolgálni.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

A Piramis gameshow díszlete

Hemzseg a hibáktól A Piramis

Kommentek

The Dark knight Le chevalier noir
The Dark Kight 
2008
Real  Christopher Nolan
Heath Ledger.
COLLECTION CHRISTOPHEL © Warner Bros
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.