Média

Izgalmas újdonságokra készül a 20th Century Fox

20th Century Fox
20th Century Fox
Az új kiadású és archív filmeket, 360°-os audió/videót, virtuális valóság (VR) és kiterjesztett valóság (AR) tartalmaikat és 4K Ultra-HD széles dinamikatartományú tartalmak elérését bármilyen platformon, eszközön vagy hálózaton elérhetővé tennék.

A 20th Century Fox kutatási-fejlesztési központja, a Fox Innovation Lab egy olyan közös koncepción dolgozik az Ericssonnal, aminek célja minél több foxos tartalom elérhetővé tétele a legmodernebb technológiák segítségével. A koncepció új kiadású és archív filmeket, 360°-os audió/videót, virtuális valóság (VR) és kiterjesztett valóság (AR) tartalmakat és 4K Ultra-HD széles dinamikatartományú tartalmak elérését teszi lehetővé bármilyen platformon, eszközön vagy hálózaton. Ennek segítségével zökkenőmentes, optimalizált és késleltetés nélküli szórakozási élményre számíthatnak majd a Fox tartalmaira kíváncsi nézők.

A koncepció az Ericsson’s Unified Delivery Network (UDN) technológiát használja, amely összeköti a tartalomszolgáltatókat a hozzáférési szolgáltatókkal. A Fox tartalomszolgáltató-partnerként is részt vesz az Ericsson UDN rendszerében, bővítve a Fox hálózati képességeit a nyilvánosság felé, fejlett OTT szolgáltatásokat téve lehetővé, jelentősen továbbfejlesztve a hagyományos tartalomszolgáltatási modellt.

A koncepció tesztlehetőséget jelent az izgalmas új irányok kipróbálására a tartalomfogyasztási élmények tekintetében, beleértve, de nem kizárólagosan az eszközspecifikus tartalomoptimalizációt, a személyre szabott futásidőben fordított alacsony késleltetésű hirdetéseket, és a korszerű VR és AR alkalmazásokat.

Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik