Média
2.jpg (atomenergia, szélenergia)

300 milliós arculatváltás az állami MVM-nél

Szalay Dániel
Szalay Dániel

újságíró. 2016. 04. 28. 09:30

A közel tíz éves logó lecserélésére a legnagyobb nemzeti tulajdonban lévő társaság új középtávú, csoportszintű stratégiájának elfogadásával egy időben kerül sor. Mindez körülbelül 300 millió forintot emészt majd fel.
Korábban a témában:
Az MVM Csoport új logója
Az MVM Csoport új logója

Teljes egészében új arculatot kap az MVM Csoport. Az új logó és a hozzá tartozó egyéb arculati elemek májustól váltják fel a társaságot jellemző arculatot. A cégcsoport mind üzleti stratégiájában, mind pedig a vállalati kultúrában új irányt tűzött ki maga elé, amellyel legnagyobb nemzeti tulajdonú társaságként képes megfelelni a modern energetikai cégek felé támasztott elvárásoknak.

Az MVM azzal magyarázza a változást, hogy az eddigi arculata nem fejezte ki sem a vállalatcsoport szerteágazó tevékenységét, sem pedig a társaság nemzetgazdaságban betöltött szerepét. Ezért olyan logóra volt szükség, amely maximálisan illeszkedik az innovációt szem előtt tartó stratégiához, versenyképes pozíciót biztosít a nemzetközi piacokon, megfelelően letisztult, ugyanakkor könnyebben felismerhető és felidézhető formavilágot hordoz, eloszlatva az állami tulajdonú cégcsoporthoz társított elavult imázst.

Az MVM Csoport arculatváltása kiterjed valamennyi, a csoporthoz tartozó tagvállalatra is, így májustól az MVM tulajdonát képező cégek is új logót használnak. A teljes csoportszintű arculatváltás azonban lépcsőzetesen zajlik, szem előtt tartva a költséghatékonyságot és a fenntartható működést – írja a közleményük, hozzátéve az MVM Csoport arculatváltásának fedezetét a társaságcsoport üzleti tervében meghatározott kommunikációs költségkeret biztosítja.

Az előzetes becslések alapján a csoportszintű arculatváltás teljes költsége legfeljebb 300 millió forint lesz – közölte az állami vállalat.

 

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Fotó: 24.hu/Fülöp Dániel Mátyás

Simicska tévéje is döntött

Kommentek

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.