Média
Manager Magazin

Újrapozicionálták a Manager Magazint

Szalay Dániel
Szalay Dániel

2016. 04. 27. 18:09

A gazdasági havilap áprilistól új külsővel, a korábbinál provokatívabb tartalommal és nagyobb példányszámban jelenik meg.
Korábban a témában:

A lapot újrapozicionáló kiadó célja, hogy a Manager Magazin ne csak visszaszerezze korábbi pozícióját, de egy fair, kissé provokatív és akár a humortól sem mentes versenyben mérettesse meg magát a piac többi szereplőivel.

A Manager Magazin borítója
A megújult Manager Magazin borítója

A magazin mostantól havonta jelentkezik saját, a korábbinál lényegesen nagyobb terjedelemben feldolgozott címlapsztorival – sokrétű szakmai elemzésekkel, összefoglalókkal, publicisztikákkal az adott témában. A vállalati, iparági elemzések, trendek, üzleti folyamatok elemzése mellett a korábbinál lényegesen nagyobb hangsúly kerül az életmódhoz kötődő témákra. Az olvasók igényeinek megfelelően a magazin a mindennapi munkát megkönnyítő eszközök („kütyük”) és autók bemutatásával, utazási, sportolási tippekkel, gasztronómiai cikkekkel is jelentkezik hónapról hónapra.

Kibővült a szerzőgárda is, hiszen a Manager Magazint mostantól több mint 30, zömében a Mediaworks kiadó kötelékébe tartozó újságíró, közéleti, gazdasági vagy kulturális véleményformáló készíti, köztük a Világgazdaság és a Népszabadság szerkesztőségének tagjai.

A magazin külsejében is jelentős változás van: az új címlapkoncepció szerint a címlapon a fotók helyét a grafika veszi át, emellett a lap a korábbinál jobb minőségű papíron jelenik meg. A tervek szerint a megújulási folyamat júniusban ér véget, májusban már több mint 120 oldalon jelenik meg a magazin, de meglepetés jut majd a nyárelőre is.

A Manager Magazin 2003 óta jelenik meg Magyarországon. A legutóbbi példányszámáról azonban sajnos nem sokat tudni, mivel a Magyar Terjesztés-ellenőrzési Szövetségnél (MATESZ) a kiadó sajnos nem auditáltatja. Kérdeztük ezzel kapcsolatban a médiavállalatot, azt a választ kaptuk, hogy 12 ezerre növelik meg a példányszámot.

Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)
vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Cegléd, 2011. augusztus 14.
A ceglédi Toldy Ferenc Kórház-Rendelőintézet.
MTI Fotó: H. Szabó Sándor
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.