Média

Két hétre megnyílnak a Filmbox csatornái

Péntektől két héten keresztül külön díj megfizetése nélkül nézhetők a Filmbox csatornái azok számára, akik rendelkeznek valamilyen Telenor MyTV szolgáltatással.

Ingyen elérhetővé válnak a Filmbox csatornák azok előtt, akik rendelkeznek valamilyen Telenor MyTV szolgáltatással. A Filmbox Premium, Extra HD, Family és Plus csatornák kínálatát a Közszolgálati, az Alap- és a Családi csomag, sőt, a Sorozat vagy a teljes Videótár csomagokra előfizetők is elérhetik április 22-től május 6-ig.

A csatornanyitás hétvégéjén olyan filmeket láthatnak a mobil tévézés rajongói mint a Filmbox Premiumon elérhető Levelek Júliának című romantikus dráma, vagy a szombaton 21 órakor képernyőre kerülő Jane Eyre. Akik az érzelmek helyett inkább a rettegésre szavaznak, megnézhetik hétfőn este a Charlize Theron Oscar-díjas alakításával készült A rémet is.

A MyTV nemrégiben egyébként elérhetővé vált nem csak a Telenor, de más szolgáltatók ügyfelei számára is. Utazás, várakozás vagy pihenés közben 50 csatorna élő műsorát és videótárait lehet elérni. A MyTV épp nemrégiben újult meg, a megújulás keretében a szolgáltatás április 30-ig díjmentesen használható a bankkártyások számára.

Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik