Média

Segítség, szülők lettünk – újdonság a TLC-n

Segítség, szülők lettünk! - TLC
Segítség, szülők lettünk! - TLC
A TLC legújabb sorozata, a Segítség, szülők lettünk! az egyik legnehezebb feladat, a szülővé válás  kezdeti izgalmaiba és nehézségeibe enged betekintést mától kedd esténként.

Szülővé válni kétségkívül a legnagyobb változás az ember életben: az addig két fős párkapcsolatból család lesz, a lakást a páros megosztja egy kisbabával is, a szabad élet helyett felelősség, nyugtalanság, ugyanakkor öröm várja a szülőket. Most a TLC legújabb műsorában a nézők is megtekinthetik, mindez milyen hatással van a párokra.

Ebben a sorozatban első kézből tapasztalhatjuk meg azoknak a pároknak az életét, akik épp átesnek a szülővé válás ezen periódusán. Tanúi lehetünk annak, ahogy a párok búcsút intenek a gondtalan életnek, a fényűző vakációknak, az éttermi étkezéseknek és az egész éjszakán át tartó otthoni buliknak – és üdvözlik az álmatlan éjszakákat, a babakocsi őrületet és az állandó gügyögést. Végigkövethetjük, Ashley és Tyson hogyan birkózik meg négyes ikreik ellátásával, de betekinthetünk Kristina és Jason életébe is, akik a munka és a gyerekvállalás közötti egyensúlyt próbálják megteremteni.

Egy kis előzetes az ezentúl minden kedden este 9-kor jelentkező műsorból:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik