Média

Andy Vajnáék feltámasztják a Magellánt

Váczi Gergely, a Magellán műsorvezetője
Váczi Gergely, a Magellán műsorvezetője
Szombat esténként újra a tudomány, a technika és az innováció kerül középpontba a SuperTV2-n, miután Váczi Gergellyel visszatér a Magellán.

A holnaptól újra jelentkező magazinműsorban a tudomány, a technika, az informatika és szabadidő területéről közérdeklődésre számot tartó hírekről számolnak be, de a műsor szerkesztői azt is ígérik, hogy az extrém sportok és szórakoztató tartalmak sem maradnak ki a kínálatból.

Váczi Gergely nem csak a műsorvezetője, de a főszerkesztője is a magazinnak.

Nem titok, hogy a Magellán a szívem csücske és miután kiderült, hogy újjáéled, rengeteg ötletem volt, hogy mit szeretnék megmutatni a nézőknek. Kollégáimmal azon dolgozunk, hogy könnyed formában olyan tartalmas anyagokat, nagyobb lélegzetvételű riportokat készítsünk, amelyek mélyebben dolgoznak fel egy-egy fontos, aktuális témát

– mondta a szerkesztő-műsorvezető.

A Magellán első adásaiban a 3D nyomtatás technológiájának kulisszatitkaiba nyerhetnek bepillantást a nézők, de szó lesz az interneten könnyen hozzáférhető hamis gyógyszerek veszélyeiről is.

A Magellán április 16-tól, minden szombaton 18:30-tól lesz látható Andy Vajna kormánybiztos kábelcsatornáján, a SuperTV2-n.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik