Média
Hégető Honorka

Április végéig lehet pályázni a Hégető Honorka filmes versenyen

Szalay Dániel
Szalay Dániel

újságíró. 2016. 04. 08. 09:38

Tehetséges televíziósok, videósok, tévések, filmesek alkotásait várják fontos társadalmi témákról.

Április 30-ig hosszabbították meg a Hégető Honorka-díj pályázati határidejét. A díj alapítóinak célja, hogy a legfontosabb társadalmi ügyekkel kapcsolatos televíziós és online videós alkotásokat elismerjék.

A pályázat kiírói közölték, hogy idén is olyan alkotásokat várnak, amelyek mozgóképes eszközökkel járulnak hozzá releváns társadalmi problémák alapos és sokoldalú megértéséhez. Emellett idén új kategória „A kommunikáció hatása” díj: ezzel azokat az alkotásokat díjazzák, amelyek olyan történetet mutatnak be, amelyben a média hatására megoldódott egy társadalmi vagy egyéni válsághelyzet.

Olyan, maximum 12 perces televíziós és online filmes alkotások nevezhetők be, amelyek 2015. január 1. és 2015. december 31. között készültek és mutatták be őket.

A pályázati anyagot DVD-n, három példányban kell leadni. A pályázati anyagnak tartalmaznia kell a pályázó nevét, elérhetőségeit (lakcím, telefonszám, e-mail cím), valamint azt, hogy a műsor/film pontosan hol és mikor jelent meg.
A döntést az alapítvány kurátoraiból, valamint a média- és filmszakma neves képviselőiből álló szakmai zsűri hozza meg. A zsűri elnöke Baló György, további tagjai Mucsányi Marianna és Weyer Balázs.

Postacím: Hégető Honorka Alapítvány, 1222 Budapest, Nagytétényi út 29.

A díj fő támogatója a Telenor. További támogatók: Média Hungária, X Kommunikációs Központ, A Hégető család

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

3275142 01/17/2018 A young woman at a bus stop in Yakutsk. Bolot Botchkarev/Sputnik
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.