Média

Megerősíti csapatát a Neo Interactive

Juhász Nóra, Neo Interactive, head of HR
Juhász Nóra, Neo Interactive, head of HR
Juhász Nóra lett az interaktív ügynökség hr-vezetője. Ez a pozíció korábban nem létezett a neo-nál.

Áprilistől az újonnan létrehozott Head of HR pozícióba érkezett a Neo Interactive csapatába Juhász Nóra.

Feladata a neo üzleti stratégiájának támogatása, a piaci folyamatokat hatékonyabban kiaknázó, az ügyfelek igényeit innovatívabb és egyszersmind hasznosabb megoldásokkal kiszolgáló csapat kialakításának, fejlesztésének elősegítése.

Juhász Nóra korábban 7 évig dolgozott a Sanoma Budapest (a mai Central Médiacsoport jogelődjének) HR csapatában, ahol a HR tevékenységek teljes palettáját megtanulta a toborzás kiválasztástól a munkajogon át a képzésekig, HR tanácsadásig. Az elmúlt 5 évet a Mortoff informatikai megoldásszállító cégnél töltötte, ahol a HR funkció kiépítése volt a feladata, és HR vezetőként az időközben 3 fősre bővült HR csapat vezetése mellett a stratégiai HR kérdések is hozzá tartoztak. Itt a technológiai cégek működésére és sajátosságaira is rálátást nyert, és munkájával támogatta a cég stratégiai céljainak elérését.

Juhász Nóra hite szerint egy tudásintenzív ágazatban működő cégnél kiemelkedően fontos a HR tevékenység, amelynek fókuszában az ember áll. A neoban ezt szeretné megvalósítani.

„Az látható, hogy miközben a digitális ügynökségi piacon egyre nehezebbé válik a megfelelő munkaerő megtalálása, részben a piaci igények és elvárt kompetenciák gyors változása, részben a technológiai cégek elszívó ereje miatt, az iparági szereplők mégsem fektetnek kellő energiát és figyelmet a HR területre. Hiába beszél a szakma folyamatosan a technológiai fejlődésről, valójában soha ennyire nem volt még fontos, hogy a lehető legjobban felvértezett szakembereket megszerezzük, és hosszú távon meg is tartsuk, fejlődésüket támogassuk. Ezekkel a kihívásokkal mi is szembesültünk, szembesülünk, ezért néhány hónappal korábban átfogó HR stratégia kidolgozásáról döntöttünk, melynek célja, hogy a neo még inkább jövő orientált, okos megoldásokat biztosítani képes ügynökséggé váljon, amely nem csupán jól reagál a piaci folyamatokra, hanem azokra előre fel tud készülni, és támogatni tudja ügyfelei hasonló céljait. Nóra érkezése e folyamat fontos eleme”

– nyilatkozta Soós Gergely tulajdonos-ügyvezető igazgató az új pozíció létrehozása kapcsán.

Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik