Média
Ogilvy PR

Magyarországra is bejött a világ egyik legismertebb pr-cége

Szalay Dániel
Szalay Dániel

2016. 03. 25. 15:49

A világ több mint 35 országában sikeresen működő világhírű Ogilvy Public Relations ügynökség március 24-én Budapesten is megnyitotta irodáját a WPP-hez tartozó Geometry Global cégcsoport részeként.
Korábban a témában:

Az új ügynökség célja egyrészről az, hogy kiszolgálja a hazai piac szereplőinek klasszikus és digitális PR igényeit, másrészről, hogy a WPP hálózaton belüli, nemzetközi ügyfelek magyarországi kommunikációját támogassa stratégia gondolkodásmódjával, kreatív ötleteivel és integrált kampányok kivitelezésével.

A stratégiai kommunikációs tanácsadó cég munkája során jelentős szakmai támogatást kap a nemzetközi hálózathoz tartozó többi Ogilvy irodától éppúgy, mint legközelebbi stratégiai partnerétől, a Geometry Globaltól. Ennek köszönhetően az ügynökség stratégiai tervezései és napi munkája során egyaránt támaszkodhat a világhírű Ogilvy sok évtizedes hazai és nemzetközi tapasztalataira, David Ogilvy örökségére, és a Geometry nemzetközileg elfogadott módszertanára, kutatásaira, esettanulmányaira és korszerű technikai hátterére. Az új ügynökség a Geometry Global aktivációs ügynökséggel, az Ogilvy & Mather reklámügynökséggel és a Redworks produkciós házzal közös irodában működik – írják a közleményükben.

Az induló ügynökség szakemberei dolgoztak már hazai és nemzetközi vállalatoknak, pénz- és tőkepiaci szereplőknek, kormányzati szervezeteknek, kereskedelmi láncoknak, szolgáltatóknak és társadalmi célú szervezeteknek is.

„Minden kampány 75 százalékban ugyanolyan lépésekből áll. Viszont van 25 olyan százalék, amitől egyedi és izgalmas lesz. Ezen a pár százalékon múlik, hogy sikeres lesz-e a kommunikáció, vagy kidobott pénz. A projektek, kampányok kivitelezése mellett, mi ebben a 25 százalékban vagyunk nagyon erősek”

– nyilatkozta Mezei Márk, az Ogilvy PR vezetője.

Az Ogilvy PR csapata olyan szolgáltatásokat nyújt ügyfeleinek, amelyek elengedhetetlenek akár egy márka bevezetésekor a reputáció és a bizalom kialakításához, vagy épp egy influencer kommunikáció során.

(A kiemelt képen a cég csapata: Varga Zoltán – CFO, Geometry Global – Group of Agencies, Calin Dániel – Deputy Group Managing Director, Geometry Global – Group of Agencies, Sályi Réka – Group Managing Director, Geometry Global – Group of Agencies, Nonn Eszter – Consultant, Ogilvy PR, Mezei Márk – PR Director, Ogilvy PR, Michael Frohlich – Chief Executive Officer EMEA, Jeremy Charles Lovitt-Danks – az Ogilvy egykori londoni és new yorki munkatársa, Anschau Petra – PR Assistant, Ogilvy PR, Szalay Bea – Senior Consultant, Ogilvy PR, Andics Gergely – Activation Director, Geometry Global – Group of Agencies)

Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)
vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.