Média

Új microsite-tal bővült a 24.hu

Kardamom
Kardamom

Márciustól a 24.hu microsite-jaként érhető el a népszerű gasztroblog, a Kardamom.

Az oldal elsősorban egészségtudatos táplálkozással kapcsolatos cikkekkel, különféle praktikus tanácsokkal és a rohanó hétköznapokon is könnyen elkészíthető receptekkel várja az olvasókat. (A Kardamom oldal a “szív fűszeréről”, a fűszerek királynőjéről, a kelettől nyugatig megannyi konyhában hosszú idő óta különböző húsmentes fogásokhoz előszeretettel alkalmazott, Indiában őshonos kardamom magról kapta a nevét.)

A naponta frissülő Kardamommal egyébként már kilencre bővült Magyarország harmadik legnagyobb hírportáljának aloldalainak száma.

A Kardamom közvetlenül a kardamom.24.hu címen érhető el, de természetesen a 24.hu nyitóoldaláról is el lehet jutni rá, csakúgy mint a többi microsite-ra, az expatok által szerkesztett Angliai-magyarokra, a felnőtt témákkal foglalkozó Bársonyszexre, a borok világa iránt érdeklődőknek szóló Borszakköre, a főváros érdekességeiről szóló Budapestre, a szórakoztató Kattintás Kapitányra, a geekoszférával foglalkozó Roboraptorra és a vidéki életérzésbe bepillantást engedő Sokszínű vidékre.

Kustánczi Norbert, a 24.hu főszerkesztőjének tervei szerint várhatóan további microsite-okkal is bővülni fog a portál kínálata a következő időszakban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik