Média
Two businessmen assembling puzzles

Nagy bejelentést tett a Ringier Axel Springer

Szalay Dániel
Szalay Dániel

újságíró. 2016. 03. 21. 11:24

Az Azet.sk a.s. összeolvad a Ringier Axel Springer Slovakiával, ezzel a legnagyobb digitális médiavállalat jön létre Szlovákiában.
Korábban a témában:

A bejelentés értelmében az Azet.sk a.s.-t – amelyben még 2010-ben szerzett többségi részesedést a Ringier Axel Springer Slovakia – integrálják a Ringier Axel Springer Slovakiába a vezető online portál, az Azet.sk-val, valamint az összes erős digitális brandjükkel együtt.

A Ringier Axel Springer Slovakia portfóliója így eléri a printolvasók több mint 47 százalékát, az internetfelhasználók 83 százalékát Szlovákiában.

Idén június elsejétől, az Azet.sk a.s. minden üzleti egységét, a tranzakciós részlegeket és összes website-ját beolvasztják a Ringier Axel Springer Slovakiába. A vállalat központja Pozsonyban, az IT-fejlesztés központi tevékenysége Zsolnán marad. A vezető online portál változatlanul Azet.sk márkanév alatt folytatja továbbra is a működését.

“Az Azet.sk a Ringier Axel Springer Slovakiába történő integrálásával azt a világos célunkat követjük, hogy a digitalizálási folyamatok felgyorsításával a Ringier Axel Springer a vezető szlovákiai digitális médiavállalattá váljon”

– közölte Milan Dubec, a Ringier Axel Springer Slovakia és az Azet.sk vezérigazgatója.

A két vállalat együttműködése egyébként 2010 óta tart. Milan Dubec az Azet.sk a.s. alapítója és CEO-ja 2015-ben elvállalta a Ringier Axel Springer Slovakia CEO szerepét is. 2015 folyamán a vállalatok több részlegét egyesítették, úgymint az IT-t, a HR-t, a marketinget és a vállalati kommunikációt.

Az összeolvadás befejeztével Milan Dubec marad a Ringier Axel Springer Slovakia a.s. vezérigazgatója, valamint a vezető digitális médiavállalat kisebbségi részvénytulajdonosa is.

Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)
vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Budapest, 2014. március 27.
Vancsura István, a NAV megszüntetett Kiemelt Ügyek Igazgatósága RAPID ellenőrzési főosztályának volt vezetője (j) és Horváth András, volt adóhivatali dolgozó a Levegő Munkacsoport Áfabotrány: kitálal egy volt NAV-vezető címmel tartott sajtótájékoztatóján Budapesten a MagNet Házban 2014. március 27-én.
MTI Fotó: Soós Lajos
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.