Média

Új igazgatók a DDB-nél

A Google Magyarországtól és a Leo Burnettől igazolt üzletfejlesztési és ügyfélkapcsolati igazgatót, valamint digitális transzformációs igazgatót a reklámügynökség.

Érdekel a content marketing?

banner_300x250_fiu_nlc_24
Jelentkezz a márciusban induló képzésre!

Simon Detti lett a DDB  új üzletfejlesztési és ügyfélkapcsolati igazgatója, míg Szelei Szabolcs a digitális transzformációs igazgatója – írta a kreativ.hu.

Simon korábban a Leo Burnett stratégiai igazgatója volt, e minőségében regionális és helyi márkákon dolgozott, egyébként húsz évnél is hosszabb ideje tevékenykedik a reklámszakmában. Ezalatt volt ügyvezetője márkatanácsadással foglalkozó cégnek, stratégiai tervezője egy helyi ügynökségnek és az Index marketing vezetői szerepét is betöltötte. Pályája egyébként pont a DDB-nél indult. A vezető tanácsadó és stratéga szerepet lát el, továbbá kreatív elképzelésekkel támogatja az üzletfejlesztést.

Szelei a Google Magyarországtól igazolt a céghez, ahol marketingvezetőként dolgozott, csakúgy, mint korábban a Procter & Gamble-nél, a Reckitt Benckiser-nél és a Nike-nál. Legutóbbi munkahelyén egyébként ő koordinálta regionális szinten a Google ügynökségi kapcsolatait is. Szelei korábban társalapítója volt a profession.hu és a jobmonitor.hu oldalaknak is. A DDB-nél főleg  márkák és vállalatok digitális transzformációjával foglalkozik majd.

Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik