Média

Nemzetközi díjakat kapott a magyar Paramount filmcsatorna

Promax - Barcelona
Promax - Barcelona

Érdekel a content marketing?

banner_300x250_fiu_nlc_24
Jelentkezz a márciusban induló képzésre!

A Viacom hazai Paramount csatornája három elismerést is elhozott a Promax idei, Barecelonában tartott európai díjátadójáról.

A tekintélyes nemzetközi szervezet a média marketing területén legrangosabbnak tartott díjakkal a kiemelkedő kreativitású promóciós kampányokat és televíziós szpotokat ismeri el. A versenyre az idén 40 országból több mint 1600 nevezés érkezett, melyeket iparági és kreatív vezetőkből álló zsűri bírált el.

A Promax 2016-os versenyén arany díjat nyert On-air tipográfia kategóriában a tavaly novemberben már Magyarországon is MediaDesign díjjal jutalmazott Paramount Filmakadémia. A Paramount Filmakadémia sorozat látványos rövid animációkban mutatja be és teszi közérthetővé, könnyen megjegyezhetővé a hollywoodi filmes trükköket, fogásokat.

Emellett két ezüst díjat is kapott a Paramount csatornának a Ponyvaregény című filmet beharangozó, karaoke-szerűen megformált vicces promója, valamint a mozifilmek televíziós bemutatása, illetve a zenei vagy hangszeres téma kategóriákban.

Ha legutóbb lemaradtatok róla, most ne szalasszátok el – 22:55-kor kezdődik a Ponyvaregény!

Közzétette: Paramount Channel Hungary – 2016. március 17.

Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik