Média
kézfogás

Új többségi tulajdonos vette át a Be Social-t

Szalay Dániel
Szalay Dániel

újságíró. 2016. 03. 16. 12:15

A Café Communications többségi, 51 százalékos tulajdonrészt vásárolt a közösségi média szolgáltatásokat kínáló Be Social cégben.

A két cég, a Café kommunikációs ügynökség és a közösségi marketinggel foglalkozó Be Social együttműködése 2014-re nyúlik vissza, számos közös projektben vettek részt, amelynek tapasztalatai alapján született meg a mostani döntés a szorosabb üzleti kapcsolat megteremtéséről.

„Nagyon jól kiegészítjük egymást. A Be Social Magyarország egyik legeredményesebb közösségi médiával foglalkozó ügynöksége, a Café pedig a pr szolgáltatásoktól a kreatív reklám megoldások kidolgozásig számtalan területen vezető marketing kommunikációs vállalatcsoportnak számít hazánkban. Egyértelmű, hogy a két cég kooperációja révén a jövőben még komplexebb, jobb szolgáltatásokat tudunk nyújtani az ügyfeleknek, akik az igazi nyertesei az együttműködésünknek.”

– hangsúlyozta Gábor Iván, a Café Communications ügyvezetője.

Érdekel a content marketing?


Jelentkezz a márciusban induló képzésre!

Forgács Mariann és Joanelli Tamás a helyén marad

A cégek hangsúlyozták, hogy a tulajdonrész-vásárlás nem érinti a Be Social jelenlegi vezetőinek jogköreit, és az ügyvezetői feladatokat továbbra is a vállalkozás alapítói, Forgács Mariann és Joanelli Tamás látják el. Ugyanakkor a mindennapi feladatok, az új és régi ügyfelek kiszolgálása kapcsán most az a legfőbb feladat, hogy a két cég megismerje egymás munkafolyamatait, működését, ügyfélkezelési technikáit.

„A jelenlegi csapat bővítését is tervezzük, elsősorban további fejlesztői kapacitásokkal”

– mondta a várható változások kapcsán Forgács Mariann, a Be Social egyik ügyvezetője.

A Café Communications és a Be Social jelenleg a Coca-Cola, a Media Markt, az IKEA és a Bonafarm projektjein dolgozik együtt. Mellettük több olyan potenciális ügyféllel is felvették a kapcsolatot, amelyek az eddigieknél komplexebb megoldásokkal szeretnék bővíteni kommunikációs aktivitásaikat. Mindemellett nem csupán Magyarországra koncentrálnak a közös munkában. Cél, hogy együttes erővel a Café saját regionális hálózatában, a CAN országokban kínált szolgáltatásokat is fejleszteni lehessen.

Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)
vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Budapest, 2014. március 27.
Vancsura István, a NAV megszüntetett Kiemelt Ügyek Igazgatósága RAPID ellenőrzési főosztályának volt vezetője (j) és Horváth András, volt adóhivatali dolgozó a Levegő Munkacsoport Áfabotrány: kitálal egy volt NAV-vezető címmel tartott sajtótájékoztatóján Budapesten a MagNet Házban 2014. március 27-én.
MTI Fotó: Soós Lajos

Az ember, aki legyűrte a NAV-ot és a NER-t

Kállósemjén, 2018. január 17.
Rendőrök helyszínelnek egy ukrán lajstromjelű AN-2 típusú repülőgép mellett Kállósemjén határában 2018. január 17-én. A repülőgépen 11 bevándorló jutott be Magyarország területére január 15-én este. A rendőrök jelentős erőkkel, nyomkövető kutyák és hőkamerák segítségével terepkutatást végeztek, majd rövid időn belül elfogtak három afgán és nyolc vietnami állampolgárt, akiket őrizetbe vettek.
MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

Megannyi rejtély övezi a migránsszállító repülőt

Kommentek

Migrants make their way through the countryside after they crossed the Hungarian-Croatian border near the village of Zakany in Hungary to continue their trip to north on October 16, 2015. Hungary said it will shut its border with Croatia at midnight, closing a major entry point for migrants bound for northern Europe, weeks after a similar move on its Serbian frontier triggered clashes with refugees.    AFP PHOTO / HANNA SONIA / AFP PHOTO / HANNA SONIA
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.