Média

Fél év után találta meg új vezetőjét a Bónusz Brigád

Donáth Fruzsina, A Bónusz Brigád új ügyvezetője
Donáth Fruzsina, A Bónusz Brigád új ügyvezetője
Donáth Fruzsina lett a Bónusz Brigád kuponoldalt tulajdonló kft. ügyvezetője. Fél éve próbálták megtalálni az új ügyvezetőt. A két alapító más projekteken dolgozik házon belül.

Érdekel a content marketing?

banner_300x250_fiu_nlc_24
Jelentkezz a márciusban induló képzésre!

Donáth Fruzsina, a Mall.hu eddigi ügyvezetője szerdától vette át a Bónusz Brigádot működtető Skoopy Kft. operatív irányítását.  Közölték, hogy a cég alapítói, Heller Gábor és Kaprinay Zoltán is a cégnél maradnak, de elsősorban új projekteken dolgoznak. Heller a jövőben a társaság kreatív, Kaprinay a stratégiai igazgató pozícióit töltik be.

Heller Gábor és Kaprinay Zoltán 2010 januárjában azzal a céllal hozták létre a Skoopy Kft.-t, hogy az offline világban jól működő kényelmi szolgáltatásokat honosítsanak meg az interneten. 2010 szeptemberében az első kuponos oldalak egyikeként indították el a Bónusz Brigádot, amely mára már szinte teljesen magáénak mondhatja az egész magyar kedvezményes szolgáltatás/termék piacot.

A cég alapítói egyébként tavaly decemberben új projektbe vágták a fejszéjüket, így jött létre a Goood, amely egy zárt körben is működő közösségi pénzgyűjtő szolgáltatás Magyarországon, de ígéretük szerint ezt további projektek is követik a következő időszakban. Ehhez a nyitáshoz és a további növekedéshez van szüksége a 2015-ben 3,6 milliárd forint árbevételű cégnek egy tapasztalt, az online piacot jól ismerő vezetőre.

„Fruzsinát keményen dolgozó, következetes, de nyitott vezetőnek ismertem meg. Hasonló értékrendet képviselünk, és ugyanolyan fontosnak tartjuk a vásárlóink és partnereink minőségi kiszolgálását“

– nyilatkozta Kaprinay Zoltán.

Donáth Fruzsina négy éven át tartó irányítása alatt a Mall.hu az évi másfél milliárd forint forgalmú cégből közel 15 milliárdos forgalmat generáló vállalattá nőtte ki magát. A cég 2015-ben 100 alkalmazott segítségével közel 90 ezer termékfajtát 7500 négyzetméteres összterületű raktárból kínált.

A Bónusz Brigád új operatív vezetője bizottsági tag a SzEK.org e-kereskedelmi érdekképviseleti szövetségben és számos konferencia előadója. Donáth Fruzsina az online kereskedelmi karrierje előtt 10 évig tévés és online piacvezető cégeknél szerzett médiaértékesítési tapasztalatot.

„Az elmúlt években volt alkalmam megismerni Fruzsinát, aki legalább annyira üdítő egyéniség, mint amilyen meggyőző az elmúlt években felmutatott üzleti, online tevékenysége“

– mondta Heller Gábor, a kft. másik alapítója.

A Skoopy Kft. fél év keresés után találta meg a embert a cég operatív vezetői feladatainak ellátására, ehhez a SzEK.org korábbi elnökének, Kis Ervin Egon tanácsadónak a segítségére is szükségük volt. A tanácsadó felelt a kiválasztási folyamat megtervezéséért és lebonyolításáért.

Donáth Fruzsina a Skoopy Kft. és annak két brandje, a Bónusz Brigád és a Goood operatív vezetéséért felelős, de hozzá tartoznak a jövőbeni márkák is.

“Számomra kiemelten fontos, hogy innovatív környezetben és inspiráló szakemberekkel tevékenykedhessek. A fentiek mellett a Bónusz Brigád eddigi eredményei, független lokális tevékenysége, vezetői gondolkodásmódja valamint a korábbi cégemhez közel álló cégkultúra miatt nem tudtam ellenállni az alapítók felkérésének“ –

– emelte ki Donáth Fruzsina, az új operatív igazgató.

Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik