Média

Az Avontól érkezik az LwP új vezetője

Tóth Veronika, LwP operatív vezető
Tóth Veronika, LwP operatív vezető
Tóth Veronika operatív igazgatóként csatlakozott az LWp Kommunikáció csapatához.

Érdekel a content marketing?

banner_300x250_fiu_nlc_24
Jelentkezz a márciusban induló képzésre!

Az új vezető feladata a kommunikációs ügynökség szakmai és operatív irányítása lesz.

Tóth Veronika jelentős pr-ügynökségi múlttal rendelkezik. Hat év ügynökségi tapasztalattal a háta mögött 2011 áprilisában csatlakozott az Avon csapatához mint PR & Advertising Specialist, ezután ő felelt a magyarországi PR, CSR, reklám, social média és BTL feladatok ellátásáért. A kozmetikai vállalatnál idővel a magyarországi feladatok mellett, további három másik ország (Horvátország, Szlovénia, Bosznia-Herzegovina) tartozott a vezetése alá – kiegészülve az Avon digitális csapatának és e-kereskedelmi struktúrájának kezdeti kiépítésével. 2014 októberétől az említett négy ország marketingkommunikációért felelős csapatát vezette, majd 2016 februárjában csatlakozott az LWp-hez.

„Az ügynökség csapatának napi szintű támogatása, szakmai irányítása a sokszínűség miatt lesz izgalmas számomra, hiszen itt a feladatok nemcsak egy konkrét márkához vagy adott iparághoz kapcsolódnak. Bízom benne, hogy meglévő és leendő ügyfeleim alaposabb megértésében segíteni fog, hogy az ügynökségi és ügyfél oldalon is szereztem tapasztalatokat.”

– nyilatkozta új pozíciójáról.

Az LWp Kommunikáció 2003 óta működő magyar tulajdonú ügynökség, alapító tulajdonosai Lenhardt Anita és Weichinger Nóra, akik jelenleg a stratégiai tervezést és tanácsadást, valamint a szakmai munkát irányítják. A cég klasszikus public relations és online közösségi kommunikációs szolgáltatásokat nyújt a stratégiai tanácsadástól és tervezéstől a megvalósításig. Az ügynökség számos iparágban – IT, telekommunikáció, pénzügyi szolgáltatások, FMCG, energia, egészségügy, média, nonprofit szektor – szerzett tapasztalatot. Az LWp a közös tulajdonosi hátterű Event & More Produkciós Iroda csapatával egy cégcsoportban nyújt ügyfeleinek integrált kommunikációs szolgáltatásokat.

Az ügynökség munkáit a tavalyi évben több szakmai díjjal jutalmazták, így az LWp Kommunikáció a hatodik helyen került fel a Kreatív Pr+ Top 10-es listájára.

Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik