Média

Ügynökséggel újítja meg magát az NNG

Szalay Dániel
Szalay Dániel

újságíró. 2016. 03. 03. 16:56

Érdekel a content marketing?


Jelentkezz a márciusban induló képzésre!

Eldőlt, ki látja el a 6 kontinensen, összesen 12 irodával jelenlévő globális vállalat Magyarországról irányított kreatív tervezési feladatait.

A céget tenderen választották ki, a győztes a MITTE Communications lett. A kommunikációs ügynökség egy éven keresztül teljes körű együttműködés keretein belül látja el az NNG mint globálisan az egyik piacvezető navigáció-fejlesztő cég arculatfrissítését, mely az új ügynökség nyertes terve alapján valósul meg.

A 2014-ben az International Business Awards-on a leggyorsabban növekvő európai vállalat címét is elnyerő cég navigációs megoldásai több mint 190 országban elérhetőek.

Az NNG új arculati kézikönyvének kialakítása mellett az ügynökség további kiemelt feladata a nemzetközi kiállításokon való részvétel támogatása kreatív tartalmakkal. Ezenkívül valamennyi, a napi működés során felmerülő tervezési munkát is az ügynökség lát el.

Megújul az NNG arculata
Megújul az NNG arculata
Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)
vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Breaking Bad
TV Series 2008 - 2013 USA
2012 Season 5, episode 2 : Madrigal
Created by : Vince Gilligan
Director : Michelle MacLaren
Bryan Cranston
Photo: Ursula Coyote.
It is forbidden to reproduce the photograph out of context of the promotion of the film. It must be credited to the Film Company and/or the photographer assigned by or authorized by/allowed on the set by the Film Company. Restricted to Editorial Use. Photo12 does not grant publicity rights of the persons represented.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.