Média

Díjakat adott át a közmédia

Érdekel a content marketing?

banner_300x250_fiu_nlc_24
Jelentkezz a márciusban induló képzésre!

Krajcsovits István tévés hangmérnök és Novotny Zoltán rádióriporter vehette át az először az idén kiosztott Közmédia Életmű Díjat; az elismerést csütörtökön a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) székházában adta át Vaszily Miklós megbízott vezérigazgató.

Az MTVA vezetője az eseményen arról beszélt: a közmédia nem csupán törvényben foglalt feladatait teljesíti, hanem a jogszabályi előírásokon kicsit felülemelkedve őrzi, ápolja az ország és a nemzet értékeit, tevékenységére pedig hosszú távon is szükség van, akárcsak jó, példamutató szakembereire.

A Balázs Béla-díjas Krajcsovits István 1965 óta dolgozik a Magyar Televízióban, számtalan dokumentumfilm, játékfilm, sorozat születésében vett részt: ő rögzítette Mazsola hangját és Hofi Gézáét is. Novotny Zoltán rádiós bemondóból lett sportriporter; 12 olimpiáról tudósított, újságírók ezrei tartják példaképüknek – hangzott el a méltatásokban.

Az ünnepségen adták át a szintén tavaly alapított, az előző évi teljesítményeket díjazó Közmédiáért Elismeréseket is – számolt be az MTI.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik