Média

A Libri-Shopline-tól igazolt új vezetőt a Next Wave Europe

Deák András, Next Wave Europe
Deák András, Next Wave Europe
Februártól Deák András vezeti a digitális ügynökség új SmartCommerce üzletágát.

 

A nemrégiben felvásárolt Next Wave Europe SmartCommerce üzletágának célja, hogy a digitális kompetenciákat az ügyfelek számára stratégiai szinten biztosítsa, különös hangsúlyt fektetve az e-commerce és mobil megoldásokra.

Az üzletág új igazgatója 12 éves szakmai múlttal rendelkező e-kereskedelmi és fizetésforgalmi szakember. Négy évig a Libri és Shopline üzleti stratégiai projektjeivel, online webfejlesztések üzleti menedzselésével foglalkozott. 2014 novembere óta a SZEK.org e-kereskedelmi szövetség elnökségi tagja.

Deák András 2004-től az Inter-Európa Bank e-business üzletágán menedzser, később e-banking osztályvezető. 2008-tól a CIB Bankban az internetes kártyaelfogadás szakterületének üzleti képviselője. 2011-ben a PayU online fizetési szolgáltató hazai piacra történő bevezetését menedzselte üzleti vezető pozícióban. A Shopline csapatát, a Librivel fúzióval bővült Libri-Shopline csapatát 4 évig üzletfejlesztési igazgatóként erősítette. Az e-kereskedelem szakmai díját, az Év Internetes Kereskedője Díjat immáron 10. éve elhivatottan szervezi, 2012-től a SzEK.org-gal együtt. Tanulmányait a BGF Külkereskedelmi Karán tőzsde és pénzintézetek szakirányon, valamint a Nyugat-Magyarországi Egyetem Közgazdaságtudományi Karán végezte.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik