Média

Felvásárlással bővíti hálózatát a UPC

UPC Magyarország
UPC Magyarország
A UPC Magyarország Bicskén bővíti hálózatát az Elektrokomfort Kft. kábelhálózatának felvásárlásával, így csaknem 5 000 új háztartásba juttatja el internetes és digitális TV szolgáltatásait.

Csaknem 5  ezer új háztartás csatlakozhat a UPC új generációs szélessávú hálózatára Bicskén, miután a vállalat felvásárolta a térségben korábban szolgáltató Elektrokomfort Kft. kábelhálózatát. A UPC új ügyfelei február 1-jétől már 500 megabites extraszélessávú hálózaton internetezhetnek – ez több mint 30-szor gyorsabb sebességet jelent mint a korábban rendelkezésre álló 15 Mbit/s-os szolgáltatás. Kábeltelevíziós csomagjaiban az országosan elérhető, széles kínálatát nyújtja a szolgáltató, számos, HD minőségű adással. A csatornák között egyébként a Bicske TV is megtalálható.

Emellett természetesen a bicskeiek is igénybe vehetik a korlátlan adatforgalmat biztosító UPC Mobil, illetve a UPC Wi-Free szolgáltatást, amely az ország 410 ezer pontján elérhető ingyenes közösségi Wi-Fi hálózat.

„Örömmel üdvözöljük bicskei ügyfeleinket a UPC közösségében!” – mondta Magnus Ternsjö, a UPC Magyarország vezérigazgatója. „Hálózatunkban szupergyors internet és a tévézés új élményei várják őket, melyeket mostantól bármilyen eszközön, akár otthonukon kívül is szabadon elérhetnek” – tette hozzá a vezérigazgató.

A UPC egyébként az új ügyfelek részére számos belépési kedvezményt, Wi-Fi modemeket és médiaboxokat biztosít.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik