Média

Speciális adással ünnepel a Család-barát magazin

Csütörtökön ünnepli 8. születésnapját a közmédia tévés magazinműsora, amely ebből az alkalomból különlegességekkel, meglepetésekkel, kulisszatitkokkal várja a Duna csatorna nézőit.

A 2008. február 4-én útjára indított magazinműsor ünnepi adásában többek között olyan művészek és gyermekek lesznek a vendégek, akik az elmúlt nyolc évben rendszeresen szerepeltek a programban – közölte a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) sajtóirodája szerdán az MTI-vel.

Az ünnepi adásban ismét beszélgetnek a műsorvezetők Pál Feri atyával, mentálhigiénés szakemberrel és Szabó György bükki füvesemberrel, ők mindketten gyakori vendégei voltak a Család-barátnak az elmúlt nyolc évben és hasznos tanácsokkal látták el a nézőket.

Két születésnapost is köszöntenek a csütörtöki adásban: Moór Marianna Kossuth-díjas színészt, valamint Szulák Andrea énekesnőt. Emellett Szilágyi Tibor Kossuth-díjas színművész is a műsor vendége lesz, hiszen már hagyomány, hogy a népszerű színművész egy-egy verssel lepi meg a Család-barát magazin munkatársait, ezúttal születésnapi köszöntőjét osztja meg a műsorvezetőkkel – Kurucz Évával, Novodomszky Évával és Gaskó Balázzsal -, valamint a nézőkkel.

A születésnapi műsorban indul útjára a Család-barát megújult receptversenye, amelyben a gyerekek kedvenc családi receptjeit várják a műsor készítői. Ebből az alkalomból Keveházi Krisztina balettművész és Náray Erika színművész gyermekei, valamint Benkóczy Zoltán színművész unokái lesznek a stúdióban felépített konyha “főszereplői”. Ők együtt cseperedtek fel a műsorral.

A stúdió vendége lesz ezenkívül a Katáng Zenekar és Kovácsovics Fruzsina énekesnő, valamint Südi Iringó táncművész. A nézőket emellett kulisszatitkokba is beavatják a magazinműsor készítői.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik