Média

Megvette a veszprémi rádiót a Sláger FM

Szalay Dániel
Szalay Dániel

újságíró. 2016. 02. 01. 15:19

A Sláger FM rádiót üzemeltető Sláger FM Hálózat Zrt. bejelentette, hogy megvásárolta a veszprémi Méz Rádiót üzemeltető Veszprém Rádió Kft.-t.
Sláger FM
Sláger FM

A Sláger FM közleménye szerint a tulajdonosi változáson kívül a Veszprém Rádió Kft. ügyvezetése is módosul, a továbbiakban a korábbi ügyvezető, Bihariné Pelikán Hajnalka mellett Hauk Zoltán, a Sláger FM Hálózat Zrt. vezérigazgatója egyben a megvásárolt kft. ügyvezetője is lett.

Az új tulajdonos hosszú távú célja, hogy a Méz Rádió továbbra is a térség kedvenc lokális csatornája maradjon. Veszprém olyan megyeszékhely, ahol a helyi rádiózás közel 20 éves múltra tekint vissza és a Méz Rádió mint egyetlen helyi rádió a veszprémiek és a környék egyik legfontosabb médiuma – áll a Sláger FM közleményében, mely idézi Bihariné Pelikán Hajnalka ügyvezető igazgatót is, aki szerint a változás olyan előnyöket biztosít, amely a professzionális, magas hallgatottságú és lefedettségű rádiókra jellemző szofisztikált kutatásokra épülő program és zenei struktúrát garantál a Méz Rádió részére.

Az új tulajdonostól innovációt és növekedést várunk hallgatottságban és árbevételben egyaránt”

– tette hozzá az ügyvezető.

Hauk Zoltán, a Veszprém Rádió Kft. új ügyvezető igazgatója ezt azzal egészítette ki, hogy

a Méz Rádió erős márka a térségben, amelyet a budapesti rádiózásban szerzett tapasztalattal tovább tudunk erősíteni. Első lépésben lokális kutatással felmérjük a rádió ismertségét, kedveltségét és – ha szükséges – az adatok ismeretében módosítunk a rádió programján.”

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

3275142 01/17/2018 A young woman at a bus stop in Yakutsk. Bolot Botchkarev/Sputnik
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.