Média

Új vezető irányítja a Nézőpont csoport médiás cégét

médiafigyelés
médiafigyelés
Új vezető csatlakozik a Nézőpont Csoporthoz: Boros Bánk Levente lett a kormány sajtószemléjét is készítő Médianéző Kft. ügyvezetője.
Boros Bánk Levente
Boros Bánk Levente. Forrás: NAVA archívum

A Nézőpont Csoporthoz tartozó Médianéző Kft. Magyarország legnagyobb médiafigyeléssel és – elemzéssel foglalkozó vállalkozása. Ehhez nagyban hozzájárul, hogy a Médianéző Kft. készíti 2011 óta a Kormányzati médiamonitort, amelynek keretében több mint 100 közintézmény kap médiaszemlét, elemzést és kutatást.

A Nézőpont tájékoztatása szerint a Médianéző Kft. eddigi ügyvezetője, Mráz Ágoston Sámuel továbbra is a Nézőpont Csoport vezérigazgatója marad, de a Médianéző élén Boros Bánk Levente váltja őt.

Médianéző
Médianéző

Boros Bánk Levente politológus, az elmúlt másfél évtizedben számos közéleti műsor elemzője és műsorvezetője volt. Emellett több felsőoktatási intézményben is vállalt oktatói feladatokat. 2010 és 2014 között a honvédelmi miniszter tanácsadójaként, 2014 és 2015 között kabinetfőnökeként tevékenykedett.

A Nézőpont Csoport Zrt. leányvállalatai közé a Médianéző Kft.-n kívül a Kutatópont Kft., valamint a Nézőpont Intézet Nonprofit Kft. tartozik.

A Nézőpont csoport (illetve azon belül a Médianéző) egy korábbi hír alapján 4,4 milliárdért figyeli a sajtót a kormányzat megbízásából.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik