Média

Új saját gyártású műsor a DIGI Sporton

Ő is csak ember
Ő is csak ember
Szántó Dávid vezetésével szerdán debütál az „Ő is csak ember” a sportcsatornán. Az első adás vendége Cseh László lesz.

Január utolsó szerdáján, vagyis holnap 19:25-kor debütál a DIGI Sport legújabb saját gyártású műsora, az „Ő is csak ember”. A hagyományos keretekkel szakító portrésorozat műsorvezetője, Szántó Dávid egy-egy ismert, kedvelt sportoló napját követi végig. A Szántó Dávidot vendégül látó példaképek betekintést engednek magánéletükbe, megmutatva, hogy a világklasszis versenyzők is hús-vér emberek, sokunk számára ismerős, hétköznapi problémákkal – írja a sportcsatorna honlapja.

„A műsorban valóban nem a sportoló a lényeg, hanem a mögötte rejlő ember. A főszereplőket már ismerjük a pályán harcolva, a dobogó tetején állva, de most a hétköznapjaikból is kapunk ízelítőt” – mondta Szántó Dávid.

„Régóta a hazai sportközegben élek, és szerencsére elmondhatom, hogy jó viszonyt ápolok a sportolókkal. Ezért a forgatásokon megvolt a kellő bizalom, hogy beavassanak eddig nem ismert, olykor intim vagy érzelmileg nehezen feldolgozható történetekbe. Szerencsére végig partnerek voltak, nem >celebeskedésként<, hanem baráti beszélgetésként, szórakozásként fogták fel az együtt töltött időt” – tette hozzá a műsorvezető.

Cseh Lacival indítanak

Az első epizódban Szántó Dávid Cseh László, olimpiai ezüst- és bronzérmes, többszörös világ- és Európa-bajnok úszóhoz csatlakozik a kora hajnali óráktól egészen késő éjszakáig. Cseh Laci és a sportriporter-műsorvezető barátsága hosszú évekre nyúlik vissza, ennek ellenére az együtt töltött nap jó pár meglepetést tartogatott Szántó Dávid számára. Egy úszópárbaj, kutyasétáltatás, rövid „híradós” szereplés és iskolalátogatás között rengeteg érdekes sztorira derült fény.

A holnapi első adást követően minden hónap utolsó szerdáján jelentkezik a műsor friss részekkel. A következő epizódokban Janics Natasa például elmondja, ő hogyan élte meg a sok vitát kavart országváltását, édesapja autóbalesetét és a gerincműtétjét, de azt is megtudhatjuk, milyen nyelven beszél a kislányával; Berki Krisztián sportolót pedig láthatjuk jótékonykodni, mesélni a lánykéréséről és férfikönnyekről – sőt, „a másik” Berkiről, a celebről is elmondja a véleményét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik