Média
Veszélyes küldetések a DoQ-n

Veszélyes premierekkel készül a DoQ

Szalay Dániel
Szalay Dániel

újságíró. 2016. 01. 15. 11:36

A csatornán látható premierek balesetek túlélőinek emlékeibe, katonák, szerelők és légi mentők küldetéseibe, valamint a fegyverek történetébe avatják be az érdeklődőket.

Január 18-án és 19-én tripla adagban kapják az izgalmas pillanatokat a DoQ nézői. Hétfőn 21:05-től a balesetek igaz történeteit mesélik el a Túlélők, míg kedden szintén 21:05-től jelentkezik a Veszélyes küldetések című sorozat, amely katonák, szerelők és légi mentők lélegzetelállító bevetéseibe enged betekintést. Ezt követően 22:00-tól a technológia fejlődését mutatja be a kezdetektől napjainkig a Fegyverek Története.

Milyen lehet átélni egy valódi balesetet? A Túlélők minden egyes epizódjában három-hat sokkoló, megrendítő, felejthetetlen történetet ismerhetnek meg a nézők, köztük olyan telefonnal vagy kézikamerával rögzített felvételeket, amelyek a helyszínen készültek a legmegrázóbb pillanatokban. A szemtanúk vagy a balesetek részesei saját szavaikkal mesélik el a történteket, miközben fotók és 3D-s animációk hozzák közelebb az eseményeket a tévénézőkhöz.

Január 19-én egyenesen a frontvonalra, félelmetes magasságokba és extrém szituációkba repítenek a katonák, szerelők és légi mentők a Veszélyes küldetések című sorozatban. Az átlagember számára lehetetlennek tűnő feladatok mindennaposak ezeknek a magasan képzett szakembereknek, akik közül az évadpremierben az 1942 és 1944 között tevékenykedő amerikai haditengerészeti kommandós egységek mutatkoznak be, amelyek többek között segítettek aláásni a japánok szárazföldi hatalmát és megnyitották az utat a szövetségesek győzelme előtt a Csendes-óceánon.

A folytatásban sem távolodik el a DoQ a háborúktól, hiszen a Fegyverek története a kezdetektől egészen napjainkig mutatja be, hogyan fejlődött a fegyverkezési technológia. Szerephez jut többek között az alkoholtilalom idején Tommy Gun néven elhíresült Thompson-géppisztoly, a Mihail Kalasnyikov nevéhez fűződő, szovjet gyártmányú AK47-es gépkarabély és az amerikai polgárháború fegyverei is.

Developing programming and coding technologies. Website design. Programmer working in a software develop company office.
Legyél te a címlaposunk!
Mondd el véleményed és nyerj!
vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Sexcrimes  Wild Things / wildthings   Year: 1998 - usa  Denise Richards, Matt Dillon   Director: John McNaughton
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.