Média

Változás az YMG élén

Szalay Dániel
Szalay Dániel

újságíró. 2015. 12. 23. 13:43

Kelemen Izabel több mint két év után idén év végén távozik a cég éléről.
Kelemen Izabel, az YMG távozó vezetője
Kelemen Izabel, az YMG távozó vezetője

December 31-én távozik a Yoter Media Group (YMG) Sales House éléről Kelemen Izabel, aki több mint két éve, a sales house megalapítása óta dolgozott a cégnél, és fontos szerepet játszott abban, hogy mára a sales house mintegy 10 lap és különszám hirdetési felületeit értékesíti.

Emellett a szakember sikeresen vezette be a kiadó orvosi szaklapjait is az elit célcsoportot célzó hirdetések piacára.

A tulajdonosok közleményben fejezték ki köszönetüket Kelemen Izabelnek az elmúlt időszakban végzett munkájáért, amellyel jelentős mértékben járult hozzá a sales house felépítésében és tevékenységének stabilizálásában, egyúttal sok sikert kívántak a következő időszak kihívásaihoz.

A tájékoztatás szerint a szakember feladatkörét 2016 januárjától Bodorkos Ferenc veszi át. Bodorkos a Sanoma Media Kereskedelmi Igazgatóságán a key-account csoport vezetője volt és nagy tapasztalatokkal rendelkezik mind ügynökségekkel, mind a reklámozókkal való kapcsolattartásban. A sales house-zal szemben támasztott legfontosabb elvárás a magas társadalmi státuszú (ESOMAR A, B) célcsoportnak szóló lapokkal a képviselt sajtótermékek körének szélesítése, valamint az árbevétel növelése.

A Yoter Media Group (YMG) sales house értékesíti többek között a Media Connection gondozásában megjelenő kiadványok (Mindennapi Pszichológia magazin, Pszichológus a családban könyvsorozat), internetes portálok (mindennapipszichologia.hu, a magazin Facebook-oldala, tevezzokosan.hu, otthonaneten.hu) és egyéb digitális szolgáltatások (MiPszi hírlevél) hirdetési és szponzori felületeit. Az YMG jelenteti meg ezenkívül az OVER című outdoor sportmagazin újságot is, ahol egyébként nemrégiben volt főszerkesztőváltás.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Closeup portrait of a beautiful redhead woman using smartphone
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.