Média

Adománygyűjtő sztárgála az RTL-en

szeretet. éhség - RTL-es adománygyűjtő gála
szeretet. éhség - RTL-es adománygyűjtő gála
Az Ökumenikus Segélyszervezet idén 20. alkalommal indította el Országos Adventi Pénzadománygyűjtését. „szeretet. éhség. – Összefog az ország” címmel december 28-án este televíziós gálaműsor segítségével gyűjtenek pénzt az RTL Klubbal közösen a rászorulóknak. Ebben rengeteg sztár és fellépő segédkezik majd.

A hagyományosan advent első vasárnapjától év végéig tartó gyűjtésre minden évben rendkívüli közösségi- és segélyakciókkal, illetve komplex kommunikációs kampánnyal hívja fel a társadalom figyelmét az Ökumenikus Segélyszervezet. Az RTL Magyarország régóta kiemelt támogató partnere a szervezetnek, az együttműködés december 28-án, hétfőn egy év végi gálaműsorban teljesedik ki.

Az RTL Klub este 19.15-től sztárok bevonásával buzdítja adakozásra a nézőket, hogy a segélyszervezet egész éves munkáján keresztül minél több rászoruló kaphasson ételt, otthont és esélyt a szegénységből való kitörésre.

A gálaműsort Lilu és Istenes Bence vezeti majd. Az este folyamán fellép a 2014-es X-Faktor győztese, Tóth Andi, továbbá Fluor Tomi, Papp Szabi és Deego, Wolf Kati, Horányi Juli a The Biebers-szel, Palya Bea, Oláh Gergő és Nika, Nótár Mary és LL Junior, Zséda, valamint a Hungary’s Got Talent győztes csapata, a Dirty Led Light Crew. A stúdióban ott lesz még vendégként többek között Orbán Ágnes, a Konyhafőnök harmadik évadának győztese, Hegedűs Hanga, a Konyhafőnök Junior győztese és Bereczky Balázs, a műsor döntőse, Keresztes Ildikó és Baricz Gergő, a Fókusz műsorvezetői, Gönczi Gábor és Barabás Éva, illetve az Éjjel-Nappal Budapest szereplői és válogatott vízilabdázók.

A rendkívüli adománygyűjtési akció során a 1353-as adományvonalra indított minden hívás vagy SMS 250 forint felajánlást jelent az Ökumenikus Segélyszervezetnek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik