Média

Új főszerkesztő a Blikk.hu-nál

Majoros Krisztina, az új Blikk Online főszerkesztő Forrás: Ringier Axel Springer
Majoros Krisztina, az új Blikk Online főszerkesztő Forrás: Ringier Axel Springer
Álláshirdetésben kereste a Ringier-Axel Springer Magyarország (RAS) a Blikk.hu új vezetőjét, akinek a feladata, hogy a vezető hírportálok közé lendítse a portált.
Kapcsolódó cikkek

A 39 esztendős Majoros Krisztina lett a nemrégiben megújult Blikk.hu új főszerkesztője.

A hírportál új vezetője felel ezentúl a Blikk.hu digitális stratégiájáért és az oldal tartalmait is ő felügyeli majd.

Majoros Krisztina pozícióját újonnan hozta létre a kiadó. A Ringier Axel Springer angol nyelvű közleménye szerint Majoros Krisztina felettese Kolossváry Balázs, a Blikk nyomtatott kiadásának főszerkesztője lett.

Kolossváry Balázs, a Blikk főszerkesztője a kinevezés kapcsán arról beszélt, hogy a Blikk egy erős márka, és további lehetőségeket látnak a digitális terület megerősítésében. Kolossváry azt várja Majoros Krisztinától, hogy vezetésével a Blikk.hu a vezető hírportálok közé kerüljön. A Blikk-főszerkesztő szerint erre minden esély meg is van, hiszen Majoros egy jól képzett médiaszakember.

Majoros Krisztina azt nyilatkozta, hogy a nemrégiben megújult portál tartalmi vonalon erősíteni kíván, amit több exkluzív cikkel, képpel és videós tartalommal fognak biztosítani.

Majoros Krisztina 15 éve dolgozik újságíróként. A Blikk.hu-t megelőzően a Sony Pictures Television Networks (Central Europe) cégnél volt főszerkesztő, de korábban a lifestyle és női márkákat, például a Life.hu portált is ő felügyelte Origo Media-nál 2010 és 2012 között. Az új online főszerkesztő egyébként korábban a Marquard Media-nál is dolgozott.

A portált a RAS nemzetközi cégcsoporthoz tartozó lengyel Onet.pl, valamint az Axel Springer SE egyik legfontosabb márkája, a Bild.de arculata alapján készítették el novemberben. A honlap akkor váltott reszponzív dizájnra, és kezdték el kiszélesíteni az oldal tematikáját.

Íme az új Blikk.hu főszerkesztő bemutatkozó videója:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik