Média

Rekordot produkált a Joy

Joy 2015 novemberi címlap
Joy 2015 novemberi címlap
A Joy novemberi lapszáma a magazin történetének eddigi legmagasabb eladott példányszámával büszkélkedhet. A 133 ezer eladott példány elérésében az immár 15. alkalommal megrendezett Joy  Napok és Joy Tündér jótékonysági aktivitás is jelentős szerepet játszott. A rekord eladott példányszám mellett egyébként a december elején megújult honlapjuk is kiemelkedően teljesít, bekerült a 18-39-es női célcsoport TOP 5 leglátogatottabb site-jai közé.
Kapcsolódó cikkek

A Joy Napok kuponos akcióhoz idén közel 250 márka több mint ezer üzlete csatlakozott, és biztosított kedvezményes vásárlási lehetőséget az olvasóknak. A kuponok mellett a Joy 4 helyszínen (WestEnd City Center, Árkád Győr, Árkád Szeged, Fórum Debrecen) interaktív és változatos programokkal várta az érdeklődőket. A Joy Napok idei szponzorai között olyan partnerek szerepeltek mint a Peugeot, a Huawei, a Watt, a Multipont és a WestEnd City Center.

A novemberi lapszám másik kuriózumát a Joy Tündér kezdeményezés adta. A program hagyományteremtő és a brand életét a jövőben is végigkísérő céllal jött létre, amelynek keretén belül minden megvásárolt novemberi lapszám árából 20 Ft-ot a Mosoly Alapítvány javára ajánlott fel a magazin. Az aktivitáshoz a Lapker is csatlakozott: további 20 Ft-ot ajánlottak fel minden egyes eladott magazin után. Az így összegyűlt adomány értéke átlépte a 2 000 000 Ft-ot. (A Mosoly Alapítvány beteg és lelki traumát átélt gyerekek gyógyítását segíti ingyenes terápiás szolgáltatásokkal és élményprogramokkal. Programjaikon évente több száz gyermek vesz részt Budapesten, Pécsett és Debrecenben. A Mosoly terápiákon az alapítvány szakemberei a pszichológia, a mese- és a művészetterápia eszközeit ötvözik, és minden gyermek fejlődését egyénileg nyomon követik, dokumentálják. Tevékenységüket az egészségügyi intézmények szakembereivel szoros együttműködésben végzik, így az orvosi kezelések és a lelki rehabilitáció együtt, egymást erősítve hatnak a tartós gyógyulás érdekében.)

Novemberben a megújult joy.hu havi látogatószáma közel 380 000 RU volt a DKT-mérés alapján.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik