Média

Paloma néven indított új sorozatot a TV2

Paloma TV2
Paloma TV2
Mától új sorozatot indított a TV2. A Paloma címszereplője egy joghallgató lány, aki beleszeret egy jóképű orvosba és ahogy az lenni szokott, ezt sokan nem nézik jó szemmel.

A telenovella egyik érdekessége, hogy a férfi főszereplő, Mane de la Parra, korábban annak a Maite Perroninak volt a barátja, aki számos sorozatot vitt sikerre Magyarországon is. Sőt, Mane éppen amiatt kezdett el kacérkodni a színészkedéssel, mert inspirálták szerelme sikerei.

A történet szerint a főhősnő, Paloma (Renata Notni) egy jobb élet reményében próbál kitörni a nyomorból, jogot hallgat az egyetemen, közben pedig a mindent elsöprő szerelemre vágyakozik. Hogy pénze legyen, a tanulás mellett egy bárban dolgozik felszolgálóként. Itt ismerkedik meg a jóképű, gazdag családból származó orvossal, Daniellel (Mane de la Parra), s ahogy, akivel igen hamar egymásba szeretnek. Csakhogy jó páran akadnak, akik útját akarják állni a fiatalok románcának. Közülük a leginkább említésre méltó Daniel édesanyja. Catalina nem csupán a fia és Paloma közti társadalmi különbségek miatt ellenzi ezt a kapcsolatot, hanem azért is, mert meg van róla győződve, a lány anyja felelős a férje haláláért. Paloma édesanyja börtönben ül, viszont a főhősnő a történet elején még halottnak hiszi őt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik