Média

Nem akármilyen reklámfilmet forgatott Győrben a Nissan

nissan reklámfilm győr
nissan reklámfilm győr
Magyar freestyle futballisták hajtották végre a Nissan legújabb kihívását egy új reklámfilmben, amit Győrben, mozgó autókról készítettek.

Az UEFA Champions League főszponzoraként a Nissan folyamatosan újabb és újabb kihívásokat állít maga és rajongói elé. Korábban versenyeztettek már elrúgott labdát és sportautót, de gyűjtöttek már kilométereket Berlinig csupán kapurarúgásokkal. A széria legújabb kihívásában szó szerint a labdatartásra koncentráltak. Vajon lehet-e hiba nélkül passzolgatni két mozgó felület között? A Nissan legfrissebb filmjéből erre a kérdésre ad választ. A Győrben, magyar freestyle-osok közreműködésével forgatott film szerint nem lehetetlen. Persze sok gyakorlás kellett a kivitelezéshez, mindenesetre a kísérlet sikerült. Így a kihívás sorozat újabb tétele mellé került pipa.

A freestyle futballal immár több mint egy évtizede foglalkozó, idén 25 éves Sűrű FX Tamás és edzőpartnere, Kvárta Mátyás nem kis kockázatot vállalt a mozgó járművek között való passzolgatással, ahogy az a filmen is látható. A forgatás után arra hívták fel a készítők figyelmét, hogy tolmácsolják a közönség felé: a látottakat senki se próbálja ki felkészülés nélkül, ellenőrizetlen körülmények között.

A film csendes sztárjai a nemrégiben debütáló új Nissan NP300 Navara néhány példánya, az első magyarországi kontingensből. A reklámfilmmel készítői egyébként azt mondják, hogy a népszerű pick up jármű megújult modellje ideális körülményeket teremtett a passzolgatóknak, mivel rugózási komfortja és úttartása – köszönhetően a többlengőkaros felfüggesztésnek is – egyedülálló a haszongépjárművek képességeit is ötvöző személyautók körében. Az új modellt a korábbi generációhoz képest teljesen átdolgozták, és ennek során olyan robusztus és ellenálló futóművet kapott, amely számos, a vezethetőséget és a praktikus felhasználást szolgáló jellemzőt vonultat fel.

Íme a nem akármilyen reklámfilm Győrből:

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik