Média
MinDig Veled! fotókiállítás

Kiállítás nyílt az online tévézésről

Szalay Dániel
Szalay Dániel

2015. 12. 08. 15:25

Lezárult az Antenna Hungária MinDig Veled! fotópályázata. A felhívás keretében olyan kreatív megoldásokat várt a vállalat, melyek rendhagyó módon örökítik meg, hogy napjainkban, okoseszközeinknek köszönhetően valóban kötetlenül, bárhol és bármikor tévézhetünk. A legjobb 30 fotóból álló kiállítás december 14-ig az Akvárium Klub Aqua Bistrójában tekinthető meg.

A MinDig Veled! pályázatra olyan humoros, egyedi fotókat, selfie-ket várt a vállalat, amelyek egyértelműen példázzák a multiscreen tévézés legnagyobb előnyét, a mobilitást. A pályázóknak le kellett fotózniuk magukat, illetve egymást a több mint 1 millió letöltéssel rendelkező MinDig TV Applikációjának használata közben, majd fel kellett tölteniük a képet feltölteni a pályázat oldalára. A beérkezett pályamunkák humoros és egyben egyedi módon türközik vissza változó médiafogyasztási szokásainkat. A fotókon a felhasználók tévéznek víz alatt, a hegy tetején, horgászat vagy madárles közben – bizonyítva azt, hogy napjainkban a tévénézésnek valóban nincsenek korlátai.

A pályázatra érkezett fotókat szakmai zsűri – Kálló Péter többszörösen díjazott fotográfus, Rátonyi Kriszta televíziós műsorvezető és Tóth András, az Antenna Hungária kommunikációs igazgatója – bírálta el. A díjátadásra a kiállítás megnyitóval egybekötött eredményhirdetésen került sor tegnap a budapesti Akvárium Klub Aqua Bistrójában. A fotók a helyszínen még egy hétig megtekinthetőek. „Örömünkre szolgál, hogy a fotópályázatunk megmozgatta a pályázók fantáziáját, ötletesebbnél ötletesebb fotók érkeztek, a pályaművek száma meghaladta a százötvenet” – mondta Tóth András, az Antenna Hungária kommunikációs igazgatója.

Terjed a többképernyős tévézés

A piackutatások, így az eNet kutatása is rávilágít arra, hogy hazánkban is terjedőben van a legújabb, többképernyős tévénézési trend. A felmérések szerint a táblagéppel rendelkezők 40%-a, az okostelefonnal rendelkezők 27%-a néz élő vagy korábbi tévéműsort okoseszközén. Az új trend előretörésével a tévézési lehetőségek száma korlátlan, csak a kreativitáson múlik, hogy hol, mikor, milyen társaságban nézzük meg kedvenc műsorainkat.

 

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Kecskemét, 2017. március 3.
Stadler József akasztói vállalkozó az ellene költségvetési csalás bûntette és magánokirat-hamisítás vétsége miatt indított büntetõper tárgyalásán a Kecskeméti Törvényszéken 2017. március 3-án. A bíróság a vádlottat öt év börtönbüntetésre ítélte.
MTI Fotó: Ujvári Sándor
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.