Média

Új tévécsatorna a MinDig TV kínálatában

tévé távirányító
tévé távirányító
Új piacra lépővel bővülnek az Antenna Hungária digitális földfelszíni televíziós szolgáltatásai mától. A zenekedvelőknek kedvez a MinDig TV bővülése.

Új piacra lépővel bővülnek az Antenna Hungária digitális földfelszíni televíziós szolgáltatásai, a közel 800 ezer háztartásban jelen lévő MinDig TV és a 110 ezer előfizetővel rendelkező MinDig TV Extra. December 4-én 14:00 órától megjelenik a MinDig TV Extra Alapcsomagjában a Vintage TV zenecsatorna.

A Vintage TV a mai napon tesztüzemben indul el Magyarországon, a kereskedelmi szolgáltatás elindítására az egy hónapon át tartó tesztüzem után kerül sor. Az AH annak érdekében, hogy elősegítse az ingyenesen elérhető tartalmak megjelenését a DVB-T platformon, innovatív üzleti modellel segíti az új belépők piacra lépését: a felek között létrejött megállapodás alapján a Vintage TV a kiemelt, 17:00-23:00 órai időszakban minden nap kódolatlanul lesz elérhető az összes MinDig TV felhasználó számára. A fenti bővítéssel a MinDig TV és MinDig TV Extra szolgáltatások kínálatában 58 televíziócsatorna lesz elérhető.

A Vintage TV teljes élő műsora december 4-től a több mint egymillió letöltéssel rendelkező, ingyenes MinDig TV Applikációban is folyamatosan elérhető lesz.

10 millió zeneimádó csatornája

 A Vintage TV-t 10 millió zeneimádó nézi
A Vintage TV-t 10 millió zeneimádó nézi Angliában

A Vintage Entertainment média több mint 5 éve indította el a Vintage TV sugárzását Nagy-Britanniában. Rövid idő alatt a zeneimádók legkedveltebb csatornájává vált. Manapság több mint 10 millió néző választja minden hónapban a Vintage TV-t Angliában. A Vintage TV magyar kiadása műfajtól függetlenül minőségi zenéket sugároz a 60-as évektől napjainkig. A csatornán nemcsak a brit zeneipar ikonjaival találkozhatunk, mindennapos szereplők lesznek magyar kedvenceink, úgy ahogy máshol még nem láthattuk őket.

A Vintage TV csatorna a B jelű, országos lefedettségű multiplexen fogható a 11. programhelyen, a vétellel kapcsolatos információ a www.mindigtv.hu/lefedettseg oldalon található. Abban az esetben, ha a felhasználó nem látja a Vintage TV csatornát a programlistában, egy automatikus újrahangolást kell elvégezni a dekóderen vagy a beépített DVB-T tunerrel rendelkező tévékészüléken – tanácsolja a műsorszóró vállalat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik