Média

A Mediaworkstől igazol vezetőt a Geomédia

geomédia
geomédia
Január elsejétől Miczinkó Katalin fogja betölteni a Geomédia Kiadói Zrt. kereskedelmi igazgatói pozícióját. Az ő feladata lesz az értékesítés átstrukturálása, valamint új piaci lehetőségek feltérképezése.

A szakember több mint 20 éves médiapiaci múlttal rendelkezik. Karrierjét a Magyar Telefonkönyvkiadó Társaság értékesítési vezetőjeként kezdte, majd 18 éven át a Ringier, majd a Mediaworks kiadónál dolgozott, ahol értékesítési igazgatóként a napilap-, magazin- és online területen a kiadó hirdetési bevételeiért felelt.

Miczinkó Katalin elődje Schmidt Attila volt a Geomedia kiadónál, aki távozott a cégtől. A kiadónál jelenleg struktúraátalakítás zajlik.

A Geomédia kizárólag magyar tulajdonban lévő hazai kiadó, ők adják ki az immár 70 éves Szabad Földet és a Diéta&Fitnesz életmódmagazint, amelyet Béres Alexandra főszerkesztő jegyez.

Szintén a kiadó gondozásában jelenik meg a Vidék Íze és a Vasárnapi Hírek. A Geomédia a lapkiadáson túl egyébként érdekelt két jelentős könyvkiadóban is: a mezőgazdasági oktatásban, tájékoztatásban, tudományos ismeretterjesztésben piacvezető Mezőgazda Könyvkiadóban, illetve a nemzetközi és a Magyar irodalmat, albumokat, enciklopédiákat gondozó Geopen Könyvkiadóban. Mindezen túl érdekeltségi körébe tartozik a befektetői piacon működő Geo Professional Portfolio Zrt., valamint két fine dining étterem, a Vár a Speiz és a LouLou.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik